Kauneus  — 26.5.2020

Unelmien kesähiukset

Tässä helpot askeleet kohti tuuheita, kiiltäviä ja hyvinvoivia hiuksia.

Tecni.ART Transformer Gel -geeli 23,50 e, L’Oréal Professionnel.

Helppo hellekampaus

Geelin avulla syntyy helppo kesälook, joka ei lässähdä kuumuudessa tai vauhkoonnu tuulessa. Lisää aavistuksen kosteiden hiusten tyveen reilusti geeliä. L’Oréal Professionnelin Tecni.ART Transformer Gel on hyvä valinta.

 

Osta tästä

Teknia Body Maker Mist -rakennesuihke, 300 ml 24,50 e, Lakmé.

Hennoille hiuksille

Tuuheutta yhdellä painalluksella: Lakmé Teknia Body Maker Mist -rakennesuihketta suihkitaan kauttaaltaan pyyhekuivattuun tukkaan. Vau: sen jälkeen hiukset tuntuvat välittömästi runsaammilta. Samaan sarjaan kuuluu loistavia shampoita ja hoitoja, jotka kaikki on pakattu kauniisiin pakkauksiin.

 

Osta tästä

Nothing Sensitive Dry Shampoo -kuivashampoo, 250 ml 12,90 e, Four Reasons.

Huolettomiin aamuihin

Kuivashampoo on pelastus niinä aamuina, jolloin hiustenpesu ei houkuttele. Se imee tehokkaasti ylimääräisen rasvan ja tekee lisäksi hiusten muotoilusta helpompaa. Four Reasons Nothing Sensitive Dry Shampoo on hajusteeton kuivashampoo, joka sopii myös herkälle hiuspohjalle.

 

Osta tästä

Texturizing Salt Spray -suolasuihke, 150 ml 23,90 e, Fudge.

Ammattilaisten suosikki

Saat hiuksiin rouheaa rakennetta suolasuihkeella, joiden parhaimmistoon kuuluu Fudge Texturizing Salt Spray. Suihki sitä hiuksiin kauttaaltaan, ja surffarilook on valmis. Bonuksena ihana kesäinen kookoksen tuoksu.

 

Osta tästä

Deep Cleanse –syväpuhdistava shampoo, 300 ml 25,90, KMS.

Puhdista syvältä

Jos uit paljon tai käytät runsaasti muotoilutuotteita, hanki syväpuhdistava shampoo, kuten KMS Deep Cleanse. Se vie mukanaan kloorin, muotoilutuotteet, hien ja muut epätoivotut asiat, jotka alkavat hiuksiin kertyessään helposti ärsyttää hiuspohjaa.

 

Osta tästä

Koivu Hydrating Conditioner -hoitoaine, 200 ml 16,90 e, Cutrin.

Erityishoitoa

Mitä jos tällä kertaa latvat eivät takkuuntuisikaan elokuussa? Vaihda kesäkaudella hoitoaine aiempaa hoitavammaksi. Cutrin Koivu Hydrating Conditioner -hoitoaine kosteuttaa ja virkistää sekä hiuksia että hiuspohjaa. Lisäksi se sisältää UVA- ja UVB-suojan sekä suojaa hiusväriä haalistumiselta.

 

Osta tästä

Natural Oil -hiusöljy, 100 ml 39,90 e, WeDo.

Latvojen pelastaja

Mikäli hiuslaatusi on pörrööntyvä, ravitseva hiusöljy on uusi paras ystäväsi. Sivele latvoihin joka pesun jälkeen muutama pisara. WeDo Natural Oil -hiusöljy on vegaaninen ja sen pakkaus kierrätettävä.

 

Osta tästä

Care & Style Sheer Silver Masque -hiusnaamio, 250 ml 29,90, Maria Nila.

Vaalean valinta

Vaaleahiuksiset tunnistavat tämän ilmiön: hiusväriin tulee kesäaikana outoja vivahteita aina vihreästä keltaiseen. Näin käy helposti, jos ui paljon tai pesee hiuksia erityyppisissä vesissä. Vegaaninen Maria Nila Care & Style Sheer Silver Masque -hiusnaamio auttaa säilyttämään sävyn vaaleana ja hiukset pehmeinä.

 

Osta tästä

Hair Silk Perfume -hiusparfyymi, 200 ml 27,90 e, Balmain.

Viimeinen silaus

Viimeistele täydellinen lomatukka hiusparfyymillä! Balmain Hair Silk Perfume -hiusparfyymi jättää hiuksiin ihanan tuoksun ja sileän pinnan sisältämänsä arganöljyn ansiosta.

 

Osta tästä