Kauneus  — 9.9.2020

Vinkit masknen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

Maskne eli maskiakne on iho-ongelma, joka voi syntyä ihon kostuessa ja hikoillessa maskin alla. Hellävaraiset ja hoitavat tuotteet ovat oiva keino ennaltaehkäistä sekä hoitaa ärtynyttä ihoa. Jatka lukemista ja löydä täsmätuotteet ihosi avuksi!

Puhdista huolella ja hellävaraisesti

Hoida ja hemmottele ihoasi ennen maskin pukemista ja sen jälkeen. Puhdista kasvot perusteellisesti, mutta hellävaraisesti aamuin illoin. Misellivesi tuo kasvoille raikkaan ja puhtaan tunteen, puhdistusaineella päihität suuremmat epäpuhtaudet.

Kestävää kosteutta

Viimeistele rutiini runsaalla sipaisulla kasvovoidetta. Valitse kosteuttava ja pitkään hoitava voide tuodaksesi kasvoille kosteutta koko päiväksi. Mikäli ihosi on erityisen kuiva, kokeile kosteuttavan päivävoiteen lisäksi runsaampaa yövoidetta. Kokeile voiteen alla kosteuttavaa seerumia lisätäksesi ihon elinvoimaisuutta.

Hoida ja hemmottele

Lisärakkautta ihollesi tuovat hoitavat naamiot, hoitovedet sekä raikastavat kasvosuihkeet.

 

Pitkän päivän jälkeen iho voi maskin käytön jälkeen kaivata eritystä hemmottelua. Anna kosteuttavan kasvonaamion hoitaa ihoasi samalla, kun itse rentoudut. Kokeile myös yön yli käytettävää naamiota ja koe todelliset kauneusunet.

Maski + meikki = ?

Suosi maskin alla kevyttä ja hengittävää meikkiä. Raskas meikkipohja voi tuntua epämukavalta ihon kostuessa maskin alla. Kevyt meikkipohja pitää ihon maskin alla raikkaana pidempään. Voit myös raikastaa ihoa päivän mittaan kasvosuihkeella.

 

Anna silmämeikin varastaa huomio ja anna kasvojen ihon levätä. Kokeile tavallisen meikkivoiteen sijaan BB-voidetta tai mineraalimeikkiä!

Väriä elämään!

Kirkas huulipuna maskin alla voi koitua haasteeksi. Jos ikävöit huulipunan tuomaa väriä, vie sama värisävy kynsiin! Klassinen punainen ja pehmeä nude toimivat yhtä tehokkaasti kynsissä, kuin huulillakin.

Täsmävinkit miehille

Parrakkaiden tulisi kiinnittää erityistä huomiota ihonhoitoon ennen maskin pukemista. Puhdista iho huolellisesti ja pidä huoli, että ihosi on kuiva ennen, kuin sujautat maskin päällesi. Maskia käyttäessä parran alla oleva iho voi ”hautua” kosteudesta sekä hikoilusta.

 

Puhdista ihosi huolellisesti myös maskin käytön jälkeen. Pidä ihosi raikkaana pitkään kosteuttavalla kasvovoiteella ja mikäli ihosi kaipaa erityishuomiota lisää rutiiniisi kasvoseerumi. Muista myös kosteuttaa huulet.

 

Myös miehen iho kaipaa välillä erityistä hemmottelua! Hemmottele itseäsi ja ihoasi tehotiivisteellä tai kasvonaamiolla.