Muoti  — 10.4.2018

Tässä ovat kevätmuodin halutuimmat asusteet

SE ON MINI

Muotitalot hakivat inspiraation kevään laukkuihin omista ikonisista malleistaan, leikittelivät niiden väreillä ja kutistivat sitten minikokoon. Lopputuloksesta syntyi uusi it-malli, parikymmentä senttiä leveä miniatyyrilaukku. Se on täydellinen välikoko: tilavampi kuin juhla-clutch mutta pienempi kuin työlaukku.

 

Sininen laukku

FILMITÄHDEN LASIT
Filmitähtien rakastama kissamainen aurinkolasimalli on pysynyt muodissa 1950-luvulta saakka. Se ei ole sattumaa, koska teräväkulmainen kissamalli kohottaa tehokkaasti ilmettä ja lisää tyyliin annoksen glamouria. Retroile muovisankaisilla Lolita-laseilla tai heittäydy futuristiseksi metallikehyksisillä peililaseilla.

Aurinkolasit

PUNOTUT POHJAT
Espadrillot nousivat ensimmäisen kerran muotiin jo 1960-luvulla, kun Yves Saint Laurent teki niistä kiilakorollisen version. Tänä keväänä punottuja pohjia löytyy jokaisen suuntaa näyttävän muotitalon mallistosta ja malleissa on ennätysmäärä valinnanvaraa. Jos etsit mukavia korkokenkiä, testaa paksuja platform-pohjia. Jos taas olet tennarien ystävä, hanki matalat espadrillot nahkapintaisina.

Espadrillot