Muoti  — 9.4.2018

Nämä ovat muodikkaimmat farkkutyylit juuri nyt

Sininen suosikki palaa juurilleen ja on ajankohtaisempi kuin vuosiin. Kevään farkkutyylit kopioidaan nyt Hollywoodin ikoneilta ja catwalk-lavoilta.

LEVI’S farkkupaita 84,90  CAP HORN T-paita 14,90     AMI farkut 175,-    ONLY & SONS farkkutakki 49,99

LUOTA IKONISEEN YHDISTELMÄÄN
Siniset farkut ja valkoinen t-paita ovat olleet ikoninen yhdistelmä pian sata vuotta. Maaginen pari on kuin hyvä puku: se toimii aina. Juuri nyt muodikkain farkkumalli on suora ja klassinen. Valitse joko tumma raakafarkku tai keskisininen, maltillisesti kulutettu pesu, jonka Bruce Springsteen teki kuuluisaksi 80-luvulla.

SELECTED paita 49,99    JACK & JONES farkut 69,99    FRAAS huivi 39,95    MARC O’POLO laukku 199,-

KOKEILE TUPLADENIMIÄ
Tänä keväänä farkkumuodissa ei ole kyse vain farkuista. Denimistä ja denimiä muistuttavasta, indigonsiniseksi värjätystä puuvillasta valmistetaan kauluspaitoja, prässihousuja ja väljiä takkeja. Tupladenimtrendi saa farkkutyylin näyttämään raikkaalta, joten yhdistele rohkeasti erilaisia pesuja samaan asuun.

TOMMY JEANS farkkutakki 169,-    TIGER JEANS farkut 149,-    FJÄLLRÄVEN reppu 69,90

HIFISTELE YKSITYISKOHDILLA
Muodin edelläkävijät ovat vuosia tilanneet klassikkofarkkunsa Japanista. Japanilaisella raakadenimillä on maine maailman parhaana. Farkuista on tullut keräilykappaleita: persoonallisia laatupareja metsästetään ympäri maailmaa. Denimhifistelijä rakastaa yksityiskohtia. Erikoiset leikkaukset ja värikkäät tikkaukset tuovat farkkuihin persoonallista ilmettä.