Muoti  — 28.9.2017

Peak Performancen uusi sporttimallisto on täällä

Peak Performancen urheiluvaatteiden syksy/talvimallisto esittelee katseenvangitsevan, modernin ja eloisan ilmeen. 90-luvun katukulttuurista inspiroituneen malliston miesten ja naisten vaatteet on suunniteltu käytettäväksi ennen treeniä tai sen jälkeen - tai vaihtoehtoisesti laiskottelupäivinä sohvalla.

peak performance Peak Performance Airfield-takki 369,- miehille ja naisille Helsingin keskustan tavaratalosta.

Selkeiden ja rohkeiden taideyksityiskohtien sijoittaminen hihoihin ja lahkeisiin kanavoi 90-luvun katukulttuuria. Käytännöllisiä ratkaisuja, kuten kevyitä vetoketjuja sekä piilotettuja kuulokereikiä, löytyy läpi koko malliston.

 

”Mallisto on värikäs, nuorekas ja täysosuma Peak Performancelle” sanoo Urban Designin johtaja, Sofia Gromark Norinder. ”Pitämällä silmämme auki ja seuraamalla nopeatempoisia trendejä onnistuimme poimimaan sporttisen, mutta kuitenkin rennon tyylin, jossa on juuri nyt erittäin trendikästä vauhdikkuutta”.

Peak Performancen syys/talvimalliston väriteemat vaihtelevat hehkuvasta poltetun oranssista musteensävyiseen lilaan, tummaan roosaan ja kirkkaisiin väreihin, maanläheisiä sävyjä unohtamatta. Katukulttuurista inspiroitunutta oversize-istuvuutta yhdistellään rohkeasti urheilusukkiin ja isoihin puffer-takkeihin.

Tervetuloa tutustumaan Peak Performancen uuteen urheiluvaatemallistoon!

 

Peak Performance