Muoti  — 13.12.2022

Neuleliivi jokaiseen tyyliin

Löydä neuleliivi, joka nostaa tyylisi seuraavalle tasolle! Monipuolisesta valikoimastamme löydät juuri sinun tyyliisi sopivan neuleliivin. Jatka lukemista ja poimi tyylivinkit!

Neuleliivi löysi tiensä bloggaajien ja muotivaikuttajien suosioon muutama vuosi sitten, eikä sen suosio ole hiipumassa. Monipuolisen neuleliivin voit stailata sopimaan omaan tyyliisi niin kotisohvalle kuin kaupunkiin.

Värien harmoniaa

Yhdestä sävystä koostettu tyyli huokuu ajatonta luksusta. Laadukkaat materiaalit sekä tekstuurit tuovat asuun vivahdetta ja tekevät kokonaisuudesta harkitun. Tyylikäs mutta rento tyyli sopii niin kotioloihin kuin toimistollekin. Toimistolle suunnatessasi kokeile pukea neuleliivin alle valkoinen kauluspaita tai poolo.

 

Yhdistä yksisävyiseen asuun kuosillisia asusteita samassa värimaailmassa ja saat tyyliisi pientä piristystä. Rikastaessasi kokonaisuutta koruilla valitse lämpimien sävyjen kanssa kullan sävyisiä koruja, kylmien kanssa hopeisia. Jatka värisävyjen harmoniaa kenkävalinnassasi.

Yksisävyinen tyyli

Neuleliivi tyylitaiturille

Ikitrendikäs tyyli syntyy yhdistämällä neuleliivi nahkatakkiin ja hyvin istuviin farkkuihin. Rentoon tyyliin saat nostetta nahkanilkkureilla. Yksinkertaista tyyliä elävöittävät erilaiset tekstuurit osana asua, esimerkiksi neuleliivin pörröinen karva pehmentää nahkatakin luomaa jyrkkyyttä.

 

Luodaksesi ajattoman trendikkään tyyliin suosi hillittyjä sävyjä pitkän ajan hankinnoissa.

 

Rikasta värikarttaa kauden trendiväreillä, lisäten asuusi esimerkiksi pipon tai laukun kauden kuumimmassa sävyssä.

Trendikäs tyyl

Päivitä sporttilook neuleliivillä

Vie salityyli kaupunkikuvaan yhdistämällä rento neuleliivi treenileggienseihin ja näyttäviin sneakereihin. Väljä neuleliivi saa asun näyttämään laitetummalta, mutta ei vie pois mukavuudesta.

 

Suosi materiaalivalinnoissasi hengittäviä vaihtoehtoja ja kevyitä vaatekerroksia, joilla kerrospukeutuminen onnistuu helposti. Kokeile yhdistää neuleliivin alle tekninen treenipaita tai pitkähihainen aluskerraston paita tyyliisi sopivissa sävyissä.

 

Tuo asuusi rakennetta yhdistämällä suoraviivaiset legginsit ja neuleliivi massiiviseen toppatakkiin. Yhdistele tyyliin näyttävimmät ja mukavimmat tennarisi.

Sporttinen tyyli

Klassiset linjat

Klassinen pukeutuja valitsee neuleliivinsä neutraalissa aikaa kestävässä sävyssä ja laadukkaassa materiaalissa. Yhdistä neuleliivi hyvin räätälöityihin housuihin ja mausta asuasi lempiasusteillasi.

 

Jos pelkkä neuleliivi tuntuu turhan rohkealta valinnalta, pue neuleliivin alle ohut pitkähihainen silkkipaita.

 

Metallin hohto tuo pelkistettyyn asuun piristystä, kokeile vaikka vaihtaa musta arkilaukkusi hopeiseen. Viimeistele tyyli saman sävyisillä korvakoruilla.

Klassinen tyyli

Neuleliivi isoisän tyylillä

Kauden veikein neuleliivityyli saa inspiraationsa isoisän vaatekaapilta. Yhdistele kuvioitu neuleliivi ajattomiin klassikoihin rennoissa leikkauksissa luodaksesi asuusi vanhan ajan henkeä.

 

Hihaton neuleliivi on mainio yhdistelmä skarpin kauluspaidan kaveriksi, jolloin tyyli taipuu myös toimistolle.

 

Yhdistä asuusi kengät, jotka huokuvat mukavuutta että tyyliä. Paksupohjaiset nahkakengät luonnon sävyissä tai nauhalliset kangaskengät ovat oiva valinta.

Viimeistele tyyli näppärällä repulla.

Neuleliivi

Pienet pitsiset yksityiskohdat

Viimeistele tyylisi pukemalla neuleliivin alle kauniit koristellut rintaliivit. Pieni pilkahdus pitsiä väljän neuleliivin alla luo vaikutelman huolitellusta kokonaisuudesta.

Klassiset mustat pitsiliivit tuovat ripauksen ylellisyyttä päivääsi.