Muoti  — 13.1.2023

Aubaden alusasumallisto on oodi naiseudelle

Ranskalainen Aubade tunnetaan korkealaatuisista ja näyttävistä alusasuistaan, joissa käytetään hienoimpia ranskalaisia pitsejä ja sveitsiläistä kirjontaa.

Ranskalainen Aubade valmistaa ylellisiä alusasuja, jotka suunnitellaan Pariisissa merkin omassa suunnittelustudiossa. Aubaden historia ulottuu vuoteen 1875 ja ranskalaiseen korsettikauppiaaseen tohtori Bernardiin. Vuosikymmenten aikana Aubade on tuonut alusvaatemarkkinoille monta uutuutta, kuten yhteensopivat alusasusetit, olkaimettomat liivit ja tanga-malliset alushousut.

 

Aubaden kansainvälinen aluepäällikkö Thomas Grisvard kertoo merkin panostavan pitkäjänteiseen tuotekehitykseen. Yhden liivimallin matka suunnittelupöydältä myymälään kestää noin kaksi vuotta.

Aubade-alusasu

Aubade-alusasu

Aubade-alusasu

Thomas Grisvard, millaisia alusasuja Aubade valmistaa?

“Valikoimaamme kuuluu premium-laatuisia rintaliivejä ja alushousuja sekä korsetteja, sukkanauhaliivejä, bodyja, yöasuja ja silkkikimonoja. Koristeellisuus on tuotteillemme tyypillistä. Käytämme hienoimpia ranskalaisia pitsejä ja sveitsiläistä kirjontaa. Tuotteidemme tavoite on saada käyttäjänsä tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja viehättäväksi.”

 

Millaista vastuullisuustyötä Aubade tekee?

“Laatu on tärkein arvomme. Kestävyys on ympäristöystävällistä. Käytämme vain Öko-Tex-sertifioituja materiaaleja ja suosimme pakkauksissa kierrätysmateriaaleja. Myymättömät tuotteet lahjoitamme hyväntekeväisyyteen ja käyttämättömät materiaalit muotialan oppilaitoksille. ”

 

Millainen uutuusmallistonne on?

“Olemme päivittäneet klassikkomallejamme ajankohtaisilla materiaaleilla ja väreillä. Mallistossa nähdään upeita vihreän, okran ja indigon sävyjä, läpikuultavia materiaaleja sekä koristeellisia tekstuureja.”

 

Mitkä ovat vinkkisi alusvaateostoksille?

“Käyttömukavuuteen vaikuttavat ennen kaikkea alusvaatteiden malli ja istuvuus. Aubade tarjoaa laajan valikoiman malleja eri mieltymyksiin ja tarpeisiin. Kokeilemalla löytyy se itselle sopivin.”

Aubade-alusasu

Tutustu Aubade-alusasuihin

 

Teksti: Johanna Rämö
Kuvat: Aubade