Muoti  — 13.4.2023

Tutustu Andiatan kevätmallistoon ja päivitä tyylisi uuteen kauteen

Andiatan odotettu kevätmallisto tarjoaa pehmeitä sävyjä ja moderneja klassikoita, joilla on helppo luoda tyylikkäitä ja toimivia kokonaisuuksia. Kokosimme vinkit uutuuksien yhdistelyyn.

Andiatan kevään 2023 mallisto huokuu suomalaisen luonnon inspiroimaa harmoniaa ja pehmeitä sävyjä. ”Luonto on minulle suuri inspiraation lähde. Luontoa pitää kunnioittaa ja suojella kaikin mahdollisin keinoin, se on arvokas perintö, jonka haluamme säilyttää tuleville sukupolville”, kertoo Andiatan perustaja Tarja Rantanen.

 

Kestävyys onkin yksi suomalaisen design-talo Andiatan tärkeimpiä arvoja – jo vuodesta 1986 lähtien Andiatan vaatteet on suunniteltu siirtymään äidiltä tyttärelle. Huippulaadukkaista materiaaleista syntyy vaatteita, jotka taidokkaan räätälintyön ansiosta istuvat täydellisesti ja luovat toimivan sekä muunneltavan puvuston, jota on helppo päivittää uutuuksilla kauden vaihtuessa.

Päivitä tyylisi kevääseen Andiatan uutuuksilla

1. Moderni versio hurmaavasta klassikosta

Glencheck-ruutua puetaan nyt päästä varpaisiin. Kokopitkä Karyn-takki ja A-mallinen Joyce-hame muodostavat näyttävän kokonaisuuden ja toimivat kauniisti myös erikseen.

Andiata ruututakki

Karyn-takki

Andiata ruutuhame ja -takki
Joyce-hame

2. Toimiston suosikki: naisellinen housupuku

Tänä keväänä klassinen housupuku on saanut lempeän uuden sävyn. Täydellinen materiaali työpuvustolle on ylellinen ja kevyt triasetaattisekoite, jolla on BlueSign-sertifikaatti. Kankaan tuotannossa on pyritty kuormittamaan luonnonvaroja mahdollisimman vähän. Housupuku muuntuu rennompaankin tilaisuuteen, kun yhdistät sen saman sävyiseen Josita-nahkatakkiin tai Triton-alpakkasekoiteneuleeseen.

Andiatan housupuku

Traci 2 -bleiseri

Andiata-housut
Kamille-housut ja Kiana pusero

Andiata-neule

Triton-neule

Andiata-nahkatakki

Josita-nahkatakki

3. Ikoninen trenssi

Trenssitakki on klassikko syystä: se on helposti yhdisteltävä sekä toiminnallinen ja onnistuu näyttämään tyylikkäältä joka säässä ja tilaisuudessa. Suela-trenssin vedenpitävä viimeistely on uusiutuvista materiaaleista valmistettua, biopohjaista Teflon EcoElite™ -pinnoitetta.

Andiata-trenssi

Suela-trenssi

4. Urban femininity – rentoa ja naisellista katu-uskottavuutta

Modernin tyylikkäät chinot ja puuvillatakki tuovat asuun rennon keväistä ilmettä. Yhdistä Jamy-chinot ja Carli-jakku lenkkareiden ja yhteensopivan paidan kanssa rennoksi työasuksi, tai valitse naisellinen Cacey-mekko samassa raikkaan vaaleassa samppanjan sävyssä.

Andiata-jakku

Carli 2 -takki

Andiata-housut

Jamy-housut

Andiata-mekko

Cacey-mekko

Andiata-vyö

Umber-nahkavyö

Vastakohtien leikki

Musta ja valkoinen on klassinen mutta näyttävä yhdistelmä. Leiki tänä keväänä muodoilla ja printeillä ja pue Adamia-paita paisley-kuosillisten Jamy-housujen kanssa.

Andiata-pusero

Adamia-pusero ja Jamy-housut