Muoti  — 22.7.2023

Miesten kesämuodin trendit

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä muotitapahtuma Pitti Uomo kokosi jälleen kesäkuussa miesten muodin edelläkävijät Firenzen kaduille. Stockmannin miesten muodin kategoriajohtaja Riku Lyly poimi Firenzessä nähdyistä trendeistä kuumimmat – tässä ovat juuri ne rennot mutta siistit asut, joissa tyylitaiturit haluavat tulla nähdyksi kesällä 2023.

1. Kuosipaidat

Lyhythihaiseen, kuviolliseen kauluspaitaan pukeutunut mies

Värikkäät kuosit ja kuviot ovat tehneet paluun, ja niitä nähdään nyt erityisesti paidoissa. Niin sanottu statement-paita tekee tavallisestakin asusta mielenkiintoisen ja on oiva valinta esimerkiksi festarityyliin!

2. Musta väri

Mustaan asuun pukeutunut mies

Musta on tyylikäs ja ajankohtainen valinta myös kesällä. Mustaa näkyy nyt paljon niin brändien mallistoissa kuin katukuvassakin.

3. Safarityyli

Safarityyliseen takkiin pukeutunut mies

Safarityylinen, nelitaskuinen takki on tulevan syksyn must-have. Muodissa nähdään muutenkin nyt safari-lookista inspiroituneita tyylejä ja värejä.

4. Kaksirivinen puku

Kaksiriviseen pukuun pukeutunut mies

Kaksiriviset puvut pitävät edelleen vahvasti asemansa katukuvassa. Pue koko asu samaa settiä tai yhdistä kaksirivisen takin kanssa rennompi alaosa, kuten pellavahousut.

5. Väljästi istuvat housut

Pukuun pukeutunut mies ja koira

Jo pitkään muodissa olleet väljälinjaiset housut pitävät pintansa. Nyt nähdään malleja, joissa on vielä astetta korkeampi vyötärö ja rennompi istuvuus.

6. Pidemmät paidanhelmat

Kauluspaitaan ja shortseihin pukeutunut mies

Paidanhelma saa nyt olla pitkä! Näyttävä kesätyyli syntyy, kun yhdistät pidempään yläosaan shortsit.