Muoti  — 15.10.2021

Parhaat joululahjat lapsille

Parhaat joululahjat lapsille saavat pikkutonttujen silmät säihkymään ja ilahduttavat pitkään aaton jälkeenkin. Kokosimme yhteen takuuvarmat joululahjaideat lapsille – mukana on vinkkejä niin koviin kuin pehmeisiinkin paketteihin.

Parhaat joululahjat lapsille ovat sekä hyödyllisiä että hauskoja. Aina toimivia lahjaideoita pienelle tytölle tai pojalle ovat esimerkiksi pehmoiset pyjamat, veikeät eläintohvelit ja hauskaa puuhaa välipäiviksi tarjoavat pelit sekä lelut.

Höyhensaarille houkuttelevat joululahjat

Yllätä lahjansaaja pyjamalla tai pussilakanalla, joka takaa vauhdikkaat jouluyöunet! Hauskan satuhahmon tai suloisen eläinystävän seurassa kelpaa suunnata kohti höyhensaaria, ja söpöt kuosit ovat aina in.

 

Mukava materiaali takaa, että joululahja ei jää käyttämättä. Pienokaisten lahjapaketteihin sopivat etenkin puuvillaiset pyjamat ja pussilakanat, sillä puuvilla ei hiosta yöllä, mutta on silti lämmin ja hyvin pesua kestävä materiaali.

Ihanat lelulahjat

Taatusti ilahduttava ja hauska joululahja on uusi suosikkilelu, jonka kanssa leikkien joulun päivät kuluvat leppoisasti. Vuodesta toiseen toivottuja lelulahjoja ovat suloiset pehmolelukaverit, rakennussetit sekä lautapelit, josta riittää iloa koko perheelle.

Joululahjaideat pehmeisiin paketteihin

Joululomalla koko perhe nauttii pitkistä pyhistä ja yhteisestä ajasta. Tärkeää on, että niin isoilla kuin pienilläkin lomailijoilla on mukavat asut vapaapäivien viettoon. Kääri siis pakettiin pehmeä kylpytakki tai mukava oloasu, ja lomailu voi alkaa! Pikkutontun varpaat pysyvät lämpimänä, kun sujautat pakettiin myös suloiset sukat tai hauskat eläintohvelit.

Kekseliäät kovat paketit

Anna lapselle joululahjaksi ikiomat astiat tai leikkisä kaluste lastenhuoneeseen. Hyvä lahjaidea lapselle ovat myös kuulokkeet, joilla kuunnella suosikkikappaleita tai katsella rauhassa lempipiirrettyjä. Langaton kaiutin puolestaan hoitaa rytmit tanssikuvioiden treenailuun. Joululomalla on ihanaa rentoutua perheen kanssa ja puuhastella yhdessä uusien aarteiden parissa!