Muoti  — 21.10.2020

Lasten parhaat joululahjat

Joulun parhaista paketeista paljastuu hauskoja pyjamia ja pehmeitä oloasuja. Ilahduta pikkutonttuja eläinkuoseilla ja mukavilla materiaaleilla.

Puuvillaiset pyjamat

Söpöt kuosit ovat pyjamissa aina in! Yllätä lahjansaaja pyjamalla, jota koristaa hänen lempihahmonsa  ja takaa vauhdikkaat jouluyöunet. Puuvillaiset pyjamat kestävät hyvin myös toistuvaa pesua!

Kovat paketit

Anna lahjaksi ikioma glögimuki, tai perheen yhteistä aikaa pelin muodossa. Vai onkohan lahjapaperiin sittenkin kääritty hartaasti toivot kuulokkeet, joilla kuunnella suosikkikappaleita tai katsella rauhassa lempipiirrettyjä? Joululomalla on ihanaa rentoutua perheen kanssa ja puuhastella yhdessä uusien aarteiden parissa!

Pussilakanat satujen maailmasta

Laadukas puuvillainen pussilakana ei hiosta yöllä, mutta on silti lämmin. Valitse suosikkisatuhahmot lukuisista kuoseista ja peittele pienokaisesi yöksi parhaiden ystäviensä seuraan.

Pehmeimmät oloasut

Joululomalla koko perhe nauttii pitkistä pyhistä ja yhteisestä ajasta. Tärkeää on, että niin isoilla kuin pienilläkin lomailijoilla on mukavat asut vapaapäivien viettoon. Kääri siis pakettiin pehmeä kylpytakki ja hauskat eläintohvelit, ja lomailu voi alkaa!

Ihanat lelulahjat

Joulun päivät kuluvat leppoisasti uusien lelujen kanssa leikkien. Ilahduta lahjansaajaa suosikkihahmolla tai pelillä, josta riittää iloa koko perheelle.