Muoti  — 13.11.2019

Lasten parhaat joululahjat

Joulun parhaista paketeista paljastuu hauskoja pyjamia ja pehmeitä oloasuja. Ilahduta pikkutonttuja eläinkuoseilla ja mukavilla materiaaleilla.

Puuvillaiset pyjamat

Söpöt eläinkuosit ovat nyt in! Iltasadut muuttuvat heti elävimmiksi, kun saa nukkuumaanmennessä pukeutua omaksi lempihahmokseen.  Puuvillaiset pyjamat kestävät hyvin myös toistuvaa pesua!

Kovat paketit

Anna lahjaksi ikioma glögimuki, tai perheen yhteistä aikaa lautapelin muodossa. Vai onkohan lahjapaperiin sittenkin kääritty hartaasti toivottu lelulemmikki? Joululomalla on aikaa askarrella ja puuhastella yhdessä uusien aarteiden parissa!

Pussilakanat satujen maailmasta

Laadukas puuvillainen pussilakana ei hiosta yöllä, mutta on silti lämmin. Valitse suosikkisatuhahmot lukuisista kuoseista ja peittele pienokaisesi yöksi parhaiden ystäviensä seuraan.

Pehmeimmät oloasut

Joululomalla koko perhe nauttii pitkistä pyhistä ja yhteisestä ajasta. Tärkeää on, että niin isoilla kuin pienilläkin lomailijoilla on mukavat asut vapaapäivien viettoon. Kääri siis pakettiin pehmeä kylpytakki ja hauskat eläintohvelit, ja lomailu voi alkaa!