Muoti  — 11.12.2017

Lahjaopas: Parhaat lahjat alle 30 eurolla

Anna lahja, joka tekee arjesta kauniimpaa. Nämä alle 30 euron paketit ilahduttavat saajaansa joka päivä.

Trendikäs tuoksukynttilä

Kynttilän tuoksu rentouttaa, ja se toimii sisustuselementtinä silloinkin, kun sitä ei polteta. Valitse tuoksukynttilä, joka on tehty luonnollisista raaka-aineista. Silloin tuoksu ei ärsytä, ja kynttilää voi polttaa vaikka koko illan. Osmian Sandalwood-tuoksukynttilä on valettu lasipurkkiin, ja sen kansi on lämpökäsiteltyä suomalaista koivua.

OSMIA Sandalwood-tuoksukynttilä 29,90€

Kerralla koko sarja

Jouluksi myyntiin tulevat ihonhoitotuotepakkaukset ovat mainioita lahjoja. Ylelliset tuotteet maksavat lahjapakkauksessa vähemmän kuin erikseen ostettuina, ja käyttöön saa kerralla koko ihonhoitorituaalin puhdistusaineesta voiteeseen ja seerumiin.

ESTÉE LAUDER NightWear-pakkaus 29,90€

Estée Lauderin NightWear-ihonhoitopakkaus 29,90
sisältää ihoa kosteuttavan ja juonteita korjaavan Advanced Night Repair -seerumin, Advanced Night Repair -puhdistusvaahdon sekä ihoa rauhoittavan, pehmentävän ja kirkastavan NightWear-yövoiteen.

Laatupipo

Merinovillasta ja alpakanvillasta tehty pipo on mahtava lahjaidea. Se näyttää hyvältä, sopii lähes jokaiseen päähän, eikä luonnonmateriaali sähköistä tukkaa yhtä helposti kuin keinokuitu. A+moren pipot on kaiken lisäksi suomalaista suunnittelua.

Tyylikäs meikkipussi

Haluatko ilahduttaa lahjansaajaa joka aamu? Anna lahjaksi juuri hänen lempimerkkinsä meikkipussi. Lahjaa on helppo varustella hankkimalla siihen sisältöä. Tanskalaisen Day et -merkin Gweneth Q Deco Mini -meikkilaukku on juuri sopivan kokoinen tärkeimmille kosmetiikkatuotteille.

DAY ET Gweneth Q Deco Mini Mini -meikkilaukku 25€
DAY ET Gweneth Q Deco Mini Mini -meikkilaukku 25,-

Kauniimpi arki

Hyvin muotoillut esineet tekevät arjesta kauniimpaa. To do -listan tai palaverimuistiinpanojen laatiminen tuntuu mukavammalta, kun ne kirjaa kullanvärisellä kynällä kultareunaiseen muistivihkoon.

HAY Edge Notebook -muistivihko 8€
HAY Edge Notebook -muistivihko
HAY Bullet-kuulakärkikynä

Psst…
Jos täydellisen lahjan löytäminen aiheuttaa stressiä, käytä apunasi Stockmannin asiantuntevia Personal Shoppereita. Henkilökohtainen Personal Shopperisi etsii kanssasi saajalleen sopivan lahjan tai kaipaamasi loppusilauksen joulun juhla-asuun. Osastoilla lauantaisin 2.–23.12. klo 10–18 kiertävän henkilökohtaisen ostosavustajan tunnistat Personal Shopper -tunnuksesta.