Muoti  — 16.4.2020

Kopioi tyyli: prinsessa Diana

Walesin prinsessa Diana Spencerin ajaton tyyli inspiroi meitä edelleen. Näin tuot kuninkaallisen eleganssin osaksi vaatekaappiasi.

PILKKUJA JA PALLOJA

 

Prinsessa Diana oli hillittyjen kuosien ystävä. Erityisesti pilkut ja pallot olivat tyylitietoisen prinsessan mieleen. Klassiset pilkut ovat trendikkäitä aina.

KORKEITA VYÖTÄRÖITÄ

 

Prinsessa Dianan – ja hänen tyylinsä – kulta-aika oli myös leveiden hartioiden ja kapeiden vyötäröiden aikaa. Uuman saa onneksi esiin helpolla ja mukavalla tavalla: valitsemalla housut tai hameen korkeavyötäröisenä ja sujauttamalla paidanhelman kauttaaltaan niiden sisäpuolelle. Vyötärön paikkaa voi markkeerata myös mekon tai jakun päälle solmitulla vyöllä.

LAADUKKAITA ASUSTEITA

 

Pidä asusteiden määrä maltillisena ja panosta sen sijaan laatuun. Näyttävät korvakorut, kirkas huulipuna tai katseet kääntävä lierihattu – valitse yksi ja anna sen varastaa huomio.

AJATTOMIA KLASSIKOITA

 

O-aukkoinen t-paita, valkoinen paitapusero, siniset farkut, musta jakku ja laadukkaat nahka-avokkaat ovat vaatekaapin kulmakiviä, jotka eivät vanhene koskaan. Sen tiesi myös lady Di, ja siksi hänen tyylinsä elää edelleen.