Koti  — 11.12.2017

Lahjaopas: Parhaat lahjat alle 60 eurolla

Etsitkö tyylikästä ja aikaa kestävää lahjaa? Poimi viime hetken vinkit alle 60 euron lahjoihin.

Juhlapata

Kukapa ei haluaisi antaa lahjaksi hyvää ruokaa ja yhdessäoloa? Juuri siksi fondue-setti on loistolahja. Fondue toimii illallisten hauskana alkuruokanumerona, jonka aikana kokki ehtii viimeistellä pääruuan. Padassa voi valmistaa myös jälkiruuan: korvaa juustokastike suklaalla tai kinuskilla ja pilko hedelmiä dipattavaksi. Lahjansaajan ei tarvitse olla gourmetkokki, sillä fondueta on helppo tehdä.

Marmoritarjotin

Hyvän ruuan ystävän keittiössä ei voi olla liikaa kauniita tarjoiluastioita. Parhaimmat niistä ovat käytössä koko ajan. Sellainen on esimerkiksi Boska Hollandin juustotarjotin, joka on tehty trendikkäästä ja monikäyttöisestä marmorista. Silloin, kun juustotarjotin ei toimi tarjoilualustana, sen päälle voi asetella kynttilöitä.

Parasta pippuria

Saisiko olla ripaus vastarouhittua mustapippuria? Sen aromi saa voileivänkin maistumaan astetta paremmalta. Ei kuitenkaan ole yhdentekevää, millaisella myllyllä pippurit jauhetaan. Hyvä mylly on helppo täyttää, ja jauheen karkeutta voi säädellä itse. Miltä kuulostaisi kauniisti muotoiltu malli, jonka rattaat on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä?

Hyggetossut

Villahuovasta valmistetut aamutohvelit on kuin tehty aamupuuron keittelyyn. Lämmittävissä huopatohveleissa on kumipohja, joten ne jalassa voi vaikka viedä roskapussin.

Luksuskuoret

Kauniista kännykänkuorista on tullut kellon ja laukun kaltainen muotiasuste. Ylellinen marmorijäljitelmäkuori muuntaa puhelimen hetkessä muotikoruksi.

Psst…
Jos täydellisen lahjan löytäminen aiheuttaa stressiä, käytä apunasi Stockmannin asiantuntevia Personal Shoppereita. Henkilökohtainen Personal Shopperisi etsii kanssasi saajalleen sopivan lahjan tai kaipaamasi loppusilauksen joulun juhla-asuun. Osastoilla lauantaisin 2.–23.12. klo 10–18 kiertävän henkilökohtaisen ostosavustajan tunnistat Personal Shopper -tunnuksesta.