Koti  — 11.12.2017

Lahjaopas: Parhaat lahjat alle 60 eurolla

Etsitkö tyylikästä ja aikaa kestävää lahjaa? Poimi viime hetken vinkit alle 60 euron lahjoihin.

Juhlapata

Kukapa ei haluaisi antaa lahjaksi hyvää ruokaa ja yhdessäoloa? Juuri siksi fondue-setti on loistolahja. Fondue toimii illallisten hauskana alkuruokanumerona, jonka aikana kokki ehtii viimeistellä pääruuan. Padassa voi valmistaa myös jälkiruuan: korvaa juustokastike suklaalla tai kinuskilla ja pilko hedelmiä dipattavaksi. Lahjansaajan ei tarvitse olla gourmetkokki, sillä fondueta on helppo tehdä.

Boska Holland Pro Collection Nero -fonduepatasetti 59,90€
BOSKA HOLLAND Pro Collection Nero -fonduepatasetti 59,90

Marmoritarjotin

Hyvän ruuan ystävän keittiössä ei voi olla liikaa kauniita tarjoiluastioita. Parhaimmat niistä ovat käytössä koko ajan. Sellainen on esimerkiksi Boska Hollandin juustotarjotin, joka on tehty trendikkäästä ja monikäyttöisestä marmorista. Silloin, kun juustotarjotin ei toimi tarjoilualustana, sen päälle voi asetella kynttilöitä.

BOSKA HOLLAND Tapas Friends S -marmoritarjotin 49,90€
BOSKA HOLLAND Tapas Friends S -marmoritarjotin 49,90

Parasta pippuria

Saisiko olla ripaus vastarouhittua mustapippuria? Sen aromi saa voileivänkin maistumaan astetta paremmalta. Ei kuitenkaan ole yhdentekevää, millaisella myllyllä pippurit jauhetaan. Hyvä mylly on helppo täyttää, ja jauheen karkeutta voi säädellä itse. Miltä kuulostaisi kauniisti muotoiltu malli, jonka rattaat on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä?

COLE & MASON Derwent-pippurimylly 59€
COLE & MASON Derwent-pippurimylly 59,-

Hyggetossut

Villahuovasta valmistetut aamutohvelit on kuin tehty aamupuuron keittelyyn. Lämmittävissä huopatohveleissa on kumipohja, joten ne jalassa voi vaikka viedä roskapussin.

SHEPHERD Cilla-villahuopatossut 44,90€
SHEPHERD Cilla-villahuopatossut 44,90

Luksuskuoret

Kauniista kännykänkuorista on tullut kellon ja laukun kaltainen muotiasuste. Ylellinen marmorijäljitelmäkuori muuntaa puhelimen hetkessä muotikoruksi.

RICHMOND & FINCH Red Marble -suojakuori iPhone 7 -puhelimiin 44,90€
Grey Marble iPhone 6/6S -suojakuori 44,90
Red Marble iPhone 7 -suojakuori 44,90

Psst…
Jos täydellisen lahjan löytäminen aiheuttaa stressiä, käytä apunasi Stockmannin asiantuntevia Personal Shoppereita. Henkilökohtainen Personal Shopperisi etsii kanssasi saajalleen sopivan lahjan tai kaipaamasi loppusilauksen joulun juhla-asuun. Osastoilla kiertävän henkilökohtaisen ostosavustajan tunnistat Personal Shopper -tunnuksesta.