Koti  — 4.9.2017

Aina ajankohtainen: skandityyli

Oli kyseessä sitten hammasharja, sohvapöytä tai tapetti, nämä pohjoismaiset brändit ovat sellaisia, joiden tyyliin voi luottaa.

ARTEK

Ikoninen suomalaisbrändi Artek on kotimainen ylpeydenaihe ja skandimuotoilun lempibrändi myös maailmalla. Vaikka Artek tunnetaan erityisesti klassikkohuonekaluistaan, ihailtavaa on myös se, miten brändi pysyy mukana ajassa: tänä vuonna Artek tekee yhteistyötä supersuositun katumuotibrändi Supremen kanssa.

 

Lue myös: Artek – kauniin arjen puolesta

Artek

FERM LIVING

Tanskalainen Ferm Living yhdistää taidokkaasti modernia graafista suunnittelua ja perinteistä pohjoismaista muotoilua. Kestävästi suunniteltujen tuotteiden värit ovat trendikkäitä ja kuosit kiinnostavia. Ferm Livingin tuotteilla voi kirjaimellisesti koristaa koko kodin: tuotannossa on paitsi huonekaluja ja pientavaraa myös tapetteja.

Ferm Living

HAY

Tanskalainen Hay tunnetaan leikkisyydestään, nuorekkuudestaan ja rohkeudestaan sekä siitä, miten se yhdistää kaiken tämän perinteiseen skandimuotoiluun. Yhteistyö ennakkoluulottomien suunnittelijoiden kanssa takaa tyylikkään tuotevalikoiman, jossa on myös kivaa edullista pikkutavaraa, kuten hammasharjoja, vihkoja ja kyniä.

Hay