Kauneus  — 22.11.2021

Tee juhlakauden upein silmämeikki Lumenen tuotteilla

Lumenen loppuvuoden uutuudet saavat silmät säihkymään. Tuuheat ripset ja upeat maanläheiset luomivärisävyt hurmaavat tämän vuoden juhlakauden silmämeikissä.

Lumenen uudella STAY Volume Mascaralla luot täydellisen näyttävät ripset, jotka pysyvät kauniina ja tahraamattomana koko päivän. Upea silmämeikki syntyy vaivattomasti syksyn kausituotteella, Natural Harmony -luomiväripaletilla. Paletin harmoniset sävyt on suunniteltu yhteistyössä Lumenen globaalin meikkitaiteilijan, ruotsalaisen Fanny Lagerwallin kanssa.

 

Vinkit juhlavaan silmämeikkiin

1. Pohjusta

 

Täydellisen ja kestävän silmämeikin salaisuus on huolellinen pohjustus. Bright Eyes -silmämeikin pohjustusvoide pitää huolen, että silmämeikkisi pysyy kauniina koko päivän. Ota pieni määrä pohjustusvoidetta sormenpäähän tai levitä applikaattorilla suoraan luomelle. Tasoita huolellisesti koko luomelle.

 

Bright Eyes -silmämeikin pohjustusvoide >

2. Peitä

 

Bright Eyes -peitevoide tummille silmänalusille auttaa peittämään silmänympärysihon tummuutta tehden katseesta virkeän ja levänneen näköisen. Voiteeseen tarkasti valittu aprikoosin sävy korjaa ja neutraloi silmänalusten sinisyyttä luoden tasaisemman ihonsävyn. Levitä pieniä peitevoidetäpliä erityisesti silmänalusten sinertäville kohdille ja taputtele peitevoide kevyesti iholle.

 

Bright Eyes -peitevoide tummille silmänalusille >

3. Säihkettä luomille

 

Natural Harmony -luomiväripaletin hienostuneilla matta- ja satiinisävyillä loihdit näyttävän silmämeikin helposti ja vaivattomasti. Pehmeän puuterinen ja runsaspigmenttinen koostumus on helppo levittää ja häivyttää luomivärisiveltimellä. Kerrosta satiinista sävyä mattasävyn päälle ja lisää hieman luomiväriä ripsien alarajaan luodaksesi näyttävämmän silmämeikin.

 

Natural Harmony -luomiväripaletti >

4. Korosta silmiä

 

Luo katseeseen intensiivisyyttä aivan ripsien tyveen tehdyllä rajauksella. Lumenen vedenkestävällä silmänrajaustussilla teet helposti erilaisia katsetta korostavia lookeja aina kapeapiirtoisista todella näyttäviin rajauksiin. Tuotteen nestemäinen, vedenkestävä koostumus kuivuu nopeasti, ei tahraa ja pysyy intensiivisen mustana koko päivän.

 

Intense- vedenkestävä silmänrajaustussi >

5. Maksimaalista tuuheutta

 

Täydellisen tuuheat ripset syntyvät jo yhdellä kerroksella Stay Volume Mascara -ripsiväriä. Moderni tuuheuttava harja ja sen tiheät pehmeät harjakset auttavat luomaan näyttävän tuuhean lopputuloksen. Maskaraa on helppo kerrostaa halutessasi näyttävämmän lopputuloksen.

 

Stay Volume Mascara -ripsiväri >

6. Viimeistellyt kulmat

 

Tarkasti muotoillut, huolitellut kulmat viimeistelevät silmämeikkilookin. Longwear Eyebrow Definer -kulmakynän pehmeä, erittäin ohut kärki muotoilee kulmat luonnollisen tarkasti ja pieni harjapää on täydellinen kulmien muotoilun viimeistelyyn ja värin häivyttämiseen. Kiinnitä kulmat pitkäkestoiseen ja kauniin tuuhean lopputuloksen saavuttamiseksi värittömällä Nordic Chic -kulmien muotoilugeelillä.

 

Longwear Eyebrow Definer -kulmakynä >

Nordic Chic -kulmien muotoilugeeli >

7. Loppusilaus

 

Kiinnitä näyttävä silmämeikki Invisible Illumination Dewy Glow -kosteuttavalla meikinkiinnityssuihkeella. Monikäyttöinen suihke sopii käytettäväksi myös koska tahansa päivän aikana, kun kaipaat kosteutusta ja hehkua. Suihkuta kasvoille 20 cm etäisyydeltä silmät suljettuina ja nauti kauniin kestävästä silmämeikistä!

 

Invisible Illumination Dewy Glow -kosteuttava meikinkiinnityssuihke >