Kauneus  — 17.1.2022

La Mer: parantavaa voimaa merestä

La Mer -ihonhoitotuotteiden teho perustuu tervehdyttävään The Miracle Broth™ -eliksiiriin, joka sisältää merilevää, vitamiineja ja mineraaleja.

La Mer -luksuskosmetiikkabrändi sai alkunsa jo viisikymmentä vuotta sitten, epäonnekkaan laboratorio-onnettomuuden seurauksena. Tohtori Max Huberin iho arpeutui onnettomuudessa ja hän omistautui kehittämään hoitokeinoa arpeutuneelle iholleen.

 

Huber tutki merilevien ja biofermentaatioprosessin käyttöä ihonhoidossa, kunnes lopulta tuhansien kokeiden ja 12 vuoden pitkäjänteisen tutkimustyön tuloksena syntyi upea The Miracle Broth™ -eliksiiri. Tämä eliksiiri toi parannuksen Huberin ihoon. Eliksiiri tunnetaan ihoa tervehdyttävistä ominaisuuksistaan ja sitä käytetään yhä kaikissa La Mer -ihonhoitotuotteissa.

La Mer Essentials

Kaikkien La Mer -tuotteiden teho perustuu The Miracle Broth™ -eliksiiriin, joka sisältää merilevää, vitamiineja ja mineraaleja. Sarjan klassikoiksi ovat muodostuneet etenkin The Moisturizing Cream sekä saman hoitovoiteen kevyempi versio The Moisturizing Soft Cream.

 

Kummatkin voiteet tarjoavat iholle syvää, rauhoittavaa kosteutusta ja auttavat ihoa uudistumaan ja palautumaan. Täyteläisempi The Moisturizing Cream sopii erityisesti normaalille ja kuivalle iholle, kun taas kevyempi The Moisturizing Soft Cream sopii loistavasti sekaiholle.

 

Hoitovoiteita voi käyttää aamuin illoin ja tehoaineet kannattaa aktivoida iholle lämmittämällä tuotetta ensin sormenpäissä, kunnes tuote muuttuu läpinäkyväksi ja painamalla se sen jälkeen hellävaroen iholle.

 

Myös The Concentrate -tehotiiviste on jo ansainnut paikkansa La Mer -klassikoiden joukossa. Ihoa vahvistavaa ja hoitavaa tehotiivistettä levitetään ennen kosteusvoidetta tehostamaan tuotteiden vahvistavia, rauhoittavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. Tehotiiviste muodostaa iholle myös hengittävän suojan, joka samalla torjuu iholta ympäristön haittatekijöitä kuten ilmansaasteita.

 

La Mer -voiteet

The Eye Concentrate – tehohoitoa silmänympärysiholle

Herkän silmänympärysihon oma tehotuote on  The Eye Concentrate -silmänympärysvoide. Se häivyttää merkittävästi tummia silmänalusia heleyttäen ja kirkastaen silmänympärysihoa. Silmänympärysvoide myös häivyttää tehokkaasti ryppyjä ja kevyitä juonteita.

 

Metallisella applikaattorilla levitettäessä tuote viilentää ihoa ihanasti samalla rauhoittaen sitä. Annostele pieni määrä voidetta applikaattoriin ja levitä hellästi silmänympärysiholle.

 

La Mer -silmänympärysvoide

 

Tutustu La Mer -valikoimaan