Kauneus  — 3.12.2021

Kädet ja kynnet kuntoon

Kylmyys ja kuiva sisäilma kuivattavat käsien ihoa ja kynsiä. Maskin peittäessä kasvoja voikin kiinnittää huomion hyvin hoidettuihin käsiin ja kauniisiin kynsiin.

KUORI JA KOSTEUTA

 

Aloita käsienhoito kuorinnalla, joka pehmittää kuivaa ihoa ja parantaa hoitotuotteiden imeytymistä. Helpoin mahdollinen käsinaamio on Patchologyn Perfect ten self-warming hand mask, eli lämpenevät käsineet, joissa on sisällä hoitavaa seerumia. Arkena saat kädet kostutettua parhaiten täyteläisellä käsivoiteella. Jos käsien iho on erittäin kuiva, voit pukea yöksi puuvillakäsineet voiteen suojaksi.

VIILAA JA HUOLLA

 

Lyhennä kuivat kynnet lasiviilalla, joka liuskoittaa kynsiä vähemmän kuin kynsisakset tai -leikkurit. Kynnenvahvistajaa kannattaa käyttää kuurina tai kynsilakan alla. Älä unohda kosteuttaa ja huoltaa kynsinauhojakaan, sillä lakkaus näyttää parhaalta hyvin hoidetuissa käsissä.

LAKKAA JA VIIMEISTELE

 

Aina varmoja kynsisävyjä ovat vaaleat kynsilakat ja ranskalainen manikyyri valkoisilla kärjillä. Voit myös erottua joukosta dramaattisemmilla sävyillä ja kynsitaiteella. Kiireessä voit korvata lakkauksen koko kynnen peittävillä kynsitarroilla, joiden kuivumista ei tarvitse odotella. Muista käyttää asetonitonta kynsilakanpoistoainetta, joka on kynsille hellävaraisempi vaihtoehto.

Kaunis manikyyri viimeistelee tyylin