Kauneus  — 17.5.2021

TÄSMÄVINKIT HEHKUVAAN KASVOMEIKKIIN

Lumene Invisible Illumination –meikkisarja yhdistää ihonhoito- ja meikkituotteiden parhaat ominaisuudet. Hoitavia pohjoisia ainesosia sisältävät tuotteet auttavat heleyttämään, kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa saaden ihosi näyttämään hyvinvoivalta ja hehkuvalta. Vesipitoiset, kosteuttavat koostumukset tuntuvat miellyttäviltä iholla ja auttavat meikkiä kestämään kauniimpana pidempään. Meikkisarjan kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia ja valmistettu Lumenen Espoon tehtaalla.

LOIHDI KASTEENRAIKAS HEHKU KASVOILLESI

Kesää kohti mentäessä, meikki on usein kevyempi ja luonnollisempi, mutta sen pitkäkestoisuudesta ei silti tarvitse tinkiä. Invisible Illumination -meikkisarjan odotetut uutuudet Dewy Glow Geelimäisen meikinpohjustaja sekä Dewy Glow Kosteuttava meikinkiinnityssuihke auttavat loihtimaan pitkäkestoisen, kasteenraikkaan hehkun kasvoillesi.

 

Geelimäinen meikinpohjustaja sulautuu iholle kevyen seerumin tavoin, silottaen ja kosteuttaen ihoa sekä antaen sille raikkaan hehkun. Meikki levittyy iholle kauniisti ja kestää viimeisteltynä koko päivän.

Kosteuttava meikinkiinnityssuihke kiinnittää meikin pitkäkestoisesti ja luoden iholle kasteenraikkaan hehkun. Suihkauta kasvoille meikkauksen jälkeen ja lisää pitkin päivää, kun ihosi kaipaa lisäkosteutusta ja hehkua.

 

Innovatiiviset, vegaaniset uutuustuotteet sisältävät uutta pohjoista raaka-ainetta: kirkastavaa pohjoista maitohorsmauutetta, jota valmistetaan Suomen luonnossa kasvaneista, käsin poimituista horsmankukista. Maitohorsma sisältää luonnostaan vahvaa antioksidanttia, ellagitanniinia, joka auttaa parantamaan ihoa tehden siitä kirkkaamman ja heleämmän näköisen. Tuotteet sisältävät myös kosteuttavaa pohjoista levää sekä pohjoista lähdevettä.

 

NELJÄ TÄSMÄTUOTETTA HEHKUVAAN KASVOMEIKKIIN

 

 

1. POHJUSTA

 

Dewy Glow Geelimäinen meikinpohjustaja

 

Kosteutettu iho on hehkuvan meikin salaisuus. Levitä ihonhoitorutiinisi jälkeen kasvoillesi Geelimäistä meikinpohjustajaa, joka kosteuttaa ihoa jopa 24 tuntia, saaden meikin levittymään kauniisti ja pysymään iholla raikkaana koko päivän.

 

Osta tästä

 

 

2. TASOITA IHONSÄVYÄ

 

Instant Glow Sävyvoide

 

Pohjustuksen jälkeen tasoita ihonsävyä ja pieniä virheitä kosteuttavan Sävyvoiteen avulla. Sen raikas, geelimäinen koostumus luo iholle nuorekkaan, virheettömän lopputuloksen ja se sulautuu ihon hetkessä tehden siitä tasaisen ja heleän näköisen. Tuotetta voi myös kerrostaa peittävämmän lopputuloksen saamiseksi ja sen voi levittää joko sormilla tai siveltimellä.

 

Osta tästä

 

 

3. KOROSTA JA HEHKU

 

Valopisarat

 

Loihdi kasvoillesi hetkessä luonnollista lisähehkua nestemäisillä valopisaroilla! Sekoita muutama pisara suoraan suosikkimeikkivoiteeseesi sekaan tuomaan hehkua koko kasvoille tai levitä suoraan niihin kohtiin, joita haluat korostaa. Annostele muutama pisara kämmenelle ja levitä siveltimellä, meikkisienellä tai sormin esimerkiksi poskipäille, kulmien alle ja huulten amorinkaareen.

 

Osta tästä

 

 

4. KIINNITÄ JA KOSTEUTA

 

Dewy Glow Kosteuttava meikinkiinnityssuihke

 

Kiinnitä meikki lopuksi meikinkiinnityssuihkeella ja viimeistele hehkuva kasvomeikkisi. Suihkuta kasvoille 20cm etäisyydeltä silmät suljettuina ja lisää päivän aikana, kun kaipaat kosteutusta ja lisähehkua.

Ready –  set – GLOW!

 

Osta tästä