Kauneus  — 2.1.2019

VALOVOIMAISTA KAUNEUTTA – OTA KÄYTTÖÖN KIRKASTAVAT KAUNEUSTUOTTEET

Kokosimme yhteen Lumenen kirkastavat kauneussuosikit, sekä vinkit luonnollisen hehkuvaan meikkiin.

PALJASTA LUONNOLLINEN HEHKUSI NÄILLÄ AVAINTUOTTEILLA

Aloita päivä annoksella kirkastavaa kosteutusta ja hehku läpi päivän! Kun pahin pimeä kausi on ohi ja päivä pitenee hetki hetkeltä, on aika herättää myös ihon luonnollinen säteily. C-vitamiinipitoiset, kosteuttavat ihonhoito- ja meikkituotteet ovat avain kirkkaampaan, heleään ihoon.

Lumene Valo- ja Invisible Illumination -sarjojen yksi pääraaka-aineista on pohjoinen lakka, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia.  C-vitamiinia hyödynnetään ihonhoitotuotteissa sen lukuisten positiivisten vaikutuksien vuoksi. C-vitamiini kirkastaa ihoa, ehkäisten esimerkiksi melaniinin muodostumista iholla ja auttaen ennaltaehkäisemään pigmenttiläiskien syntymistä. C-vitamiini suojaa ihoa UV-säteilyn haittavaikutuksilta ja vähentää punoitusta.

 

Pohjoinen lakkauute yhdessä puhtaan, happirikkaan ja pH-arvoltaan ihoystävällisen lähdeveden kanssa auttavat suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa.

LUONNOLLISEN HEHKUVAA IHOA EI TARVITSE PIILOTTAA

Kun iho on puhdas ja voi hyvin, riittää meikiltä vähempikin. Invisible Illumination on täysin uudenlainen pohjoismainen kauneusrituaali, jonka puhdasta pohjoista lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä sisältävät tuotteet heleyttävät ja kosteuttavat saaden ihon näyttämään raikkaan hehkuvalta ja viimeistellyltä.

NÄIN LUOT SÄTEILEVÄN MEIKIN

Invisible Illumination Sävyseerumi on kuin kevyt ja hoitava meikkihuntu iholle, ja sitä voi kerrostaa lisäpeittävyyden luomiseksi. Voit levittää Sävyseerumin kosteusvoiteen jälkeen tai voit myös käyttää sitä sellaisenaan. Valitse oman ihonsävyyn sopiva Sävyseerumi kolmen sävyn joukosta. Sekoita hyvin. Annostele muutama tippa kämmenselällesi. Levitä tasaisesti koko kasvoille pyörivin liikkein joko sormenpäillä, siveltimellä tai meikkisienellä. Käytä Sävyseerumia sellaisenaan, tai meikin alla tuomaan lisähehkua ja raikkautta.

 

Uusi Nordic Glow Korostus- ja poskipunapaletti sisältää kolme suosittua valopisarasävyä ihanassa voidemaisessa muodossa. Korostuspaletin sävyjä on helpointa käyttää levittämällä niitä kasvoille sormenpäillä. Levitä Pink Blossom -sävyä sormenpäillä poskien keskikohdalle tuomaan meikkiin luonnollista hehkua. Lisää Rosy dawn -sävyä poskillesi äsken lisäämäsi sävyn yläpuolelle samalla tekniikalla. Sävy korostaa poskipunaa valoa heijastavalla ominaisuudellaan. Viimeistele meikki vasemmalla olevalla Golden Twilight -sävyllä. Levitä sitä sormenpäilläsi poskipäillä ja häivytä ohimoiden suuntaan. Sävy toimii loistavasti myös amorin kaarella ja kulmakarvojen alla.

 

Kosteuttavat Invisible Illumination Huulihoiteet ovat saatavilla kolmessa puhtaan kauniissa sävyssä. Tuotteet sisältävät pohjoista lakan siemenöljyä, joka suojaa ja hoitaa huulten ihoa. Levitä huulihoide huulillesi suoraan puikosta ja lisäile päivän mittaan tarpeen mukaan.