Kauneus  — 2.10.2017

Tämä huulimeikki ei jää keneltäkään huomaamatta

Kaipaatko päivitystä lookiin tai kokonaan uutta tyyliä? Joskus muodonmuutokseen riittää uusi huulipuna.

Tumma, viininpunainen huulimeikki on paistatellut kauneustrendien ykkösenä jo hetken. Nyt muotipuna päivitetään vinyylimäisellä kiillolla. Dramaattinen sävy kirkastaa ihon ja saa hampaatkin näyttämään valkoisemmilta.

NÄIN ONNISTUT:

1Kuori huulet huolellisesti huulten kuorintavoiteella ja levitä huulille paksu kerros ravitsevaa huulivoidetta. Anna sen vaikuttaa hetki ja tee sillä aikaa kasvoille pohjameikki.

2Panosta laadukkaaseen meikkipohjaan. Kun huulipuna on tumma, ihon on hyvä näyttää mahdollisimman virheettömältä. Mattamainen iho on paras pari kiiltävälle huulimeikille, koska se muodostaa huulien kanssa hienon kontrastin. Valitse siksi astetta peittävämpi meikkivoide. Levitä se meikkivoidesiveltimellä tai kostealla meikkisienellä, kuten beauty blenderillä, jottei lopputuloksesta tule maskimainen. Peitä pikkuvirheet peitevoiteella ja kiinnitä meikki huiskuttamalla kasvoille kevyesti irtopuuteria.

3Trendin edelläkävijä valitsee tumman luumun sävyisen, lähes mustan sävyn. Jotta meikistä tulee siisti, tee hieman pohjatöitä: Pyyhi ylimääräinen huulivoide kasvopaperilla ja pohjusta huulet huultenpohjustajalla. Se pitää punan paikallaan ja syventää sävyä. Rajaa sen jälkeen huulet huolellisesti. Käytä huultenrajauskynää, joka on huulipunan sävyinen tai astetta tummempi. Ammattimeikkaajien kikka on rajata huulet mustalla kajalkynällä.

4Kun rajaus on valmis, levitä huulipuna. Käytä tumman punan kanssa aina sivellintä, jotta jälki on tarkkaa. Viimeistele huulimeikki värittömällä huulikiillolla. Levitä kiiltoa ensin kämmenselälle ja siitä siveltimellä huulille. Näin huulikiilto ei värjäänny.

5Tumma huulimeikki ei kaipaa seurakseen näyttävää silmämeikkiä. Ryhdistä kulmakarvat kulmageelillä ja levitä ripsiin kevyt kerros ruskeaa ripsiväriä.

 

Dramaattinen huulimeikki