Kauneus  — 20.2.2018

NÄIN HOIDAT IHON HELEÄKSI NUKKUMALLA

Kauneuden edelläkävijät intoilevat nyt yöllisestä ihonhoidosta. Nukkuessa käytettävät naamiot, seerumit ja kuorinnat ovat helppoutta arvostavan unelmatuotteita.

Mikään ei kaunista yhtä tehokkaasti kuin hyvät unet. Tai kaunistaa sittenkin: hyvät unet, joita on tehostettu yönaamiolla.

Yöaikaan käytettävät tehotuotteet ovat tulleet Eurooppaan sieltä, mistä ihonhoitotrendit ovat tulleet jo jonkin aikaa eli Etelä-Koreasta. Naamiot, tehoseerumit, kuorinnat ja jopa itseruskettavat ovat laiskurin unelmatuotteita. Tehoaineilla ladatut yötyöläiset ahertavat silloin, kun sinä nukut.

Yöllä solut uudistuvat ja iho pyrkii korjaamaan muun muassa stressin ja ilmansaasteiden aiheuttamia mikrovaurioita. Yöllä kehon lämpötila myös kohoaa, jolloin tehoaineet imeytyvät syvälle ihoon helpommin.

Yönaamiota voi käyttää yövoiteen sijasta vaikka joka yö. Voit myös silloin tällöin viimeistellä illan ihonhoitorituaalisi tehotuotteella tavallisen yövoiteen päällä.

6 tapaa hoitaa ihoa yöllä

KIINTEYTÄ
Origins Plantscription Powerful Lifting Overnight Mask -naamio on klassinen geelimäinen yönaamio, joka imeytyy nopeasti. Aamulla iho tuntuu kosteutetummalta ja kiinteämmältä.

KUORI JA KIRKASTA
Laboratoires Filorga Sleep & Peel -yövoide sisältää kuutta erilaista hedelmähappoa, jotka kuorivat ihoa kevyesti yön aikana. Kuorinta silottaa epätasaisuuksia ja kirkastaa ihoa.

Dior Capture Youth Glow Booster -seerumi.

TUUNAA TARPEEN MUKAAN
Vuodenaika ja elämänrytmi vaikuttavat ihon tarpeisiin. Diorin Capture Youth -sarjassa on viisi täsmätuotetta moneen tilanteeseen: ihoa kirkastava C-vitamiiniseerumi, tehokosteuttava ja ihoa kiinteyttävä hyaluronihapposeerumi, kiiltoa hillitsevä maitohapposeerumi, teetä sisältävä anti age -seerumi sekä punaisuutta häivyttävä seerumi. Käytä seerumeita yksittäin tai kerrosta niitä päällekkäin.

TESTAA ÖLJYÄ
Öljyt soveltuvat ihon tehokosteutukseen. Kasvoöljy saattaa tuntua meikin alla rasvaiselta, mutta yöllä vitamiinipitoisella öljyllä on aikaa imeytyä. Luksusluomumerkki Absolutionin Addiction Face Oil -kasvoöljy korjaa, tasapainottaa ja suojaa ihoa.

SÄVYTÄ
Itseruskettavan tuotteen levittäminen kasvoille ennen nukkumaanmenoa kuulostaa uskaliaalta. Vita Liberata on onnistunut kehittämään hoitavan Self Tanning Night Moisture Mask -yönaamion, joka sävyttää ihoa hienovaraisesti. Anti age -ominaisuuksilla varustettu naamio saa ihon tuntumaan kiinteämmältä, ja aamulla ilme on kuin olisi yön aikana matkustanut Ranskan Rivieralle.

ENNALTAEHKÄISE SILMÄPUSSIT
Todellinen kauneusfanaatikko levittää myös silmänympärysiholle oman yötuotteensa. Legendaarisen Kiehl’sin Midnight Recovery -yö-öljyseerumin pikkusisko Midnight Recovery Eye -silmänympärysvoide sisältää samoja vaikuttavia aineita kuin öljykin: rautayrttiä, skavalaania, helokkiöljyä ja laventelia. Yösilmänympärysvoide ennaltaehkäisee tehokkaasti turvotusta ja tummia silmänalusia ja aromaattinen laventelin tuoksu rauhoittaa ennen nukkumaanmenoa.