Kauneus  — 14.11.2017

Riko rajoja – 5 epävirallista meikkiniksiä

Usein meikkituotteet soveltuvat moneen muuhunkin kuin alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa. Leikittele tuotteilla ja rohkene käyttää niitä luovemmin kuin mitä paketin kyljessä mainitaan – ole rohkea! Monipuolisesta käytöstä on hyötyä erityisesti silloin kun suosikkituotteesi loppuu yllättäen tai kun olet pakannut matkalle vain muutaman tuotteen. Tutustu vinkkien myötä myös uusiin, 100 % vegaanisiin Nordic Girl! by Lumene -meikkeihin.

#MakeupYourOwnBeautiful

1. HUULIPUNA POSKIPUNANA

Kokeile rohkeasti suosikkihuulipunaasi huulten lisäksi myös poskillasi. Huulipuna on usein pigmenttisempää kuin poskipuna, joten sävyvalintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Luonnollinen lopputulos syntyy parhaiten pehmeillä pinkeillä ja pirteillä marjan sävyillä. Helmiäiset ja voimakkaat tehovärit kannattaa jättää alkuperäiseen tarkoitukseensa. Aloita painelemalla väriä posken korkeimpaan kohtaan ja lisää toinen kerros tarvittaessa. Painele sävy kasvoille sormin, sillä huulipunan voidemainen koostumus sulautuu näin parhaiten iholle. Kosteuttavat ja pehmeämmät huulipunat on helpompi häivyttää tasaiseksi, mutta myös mattapunat soveltuvat poskille. Sama sävy poskilla ja huulissa tekee meikistäsi harmonisen ja ihanan hehkuvan kokonaisuuden.

Täsmäniksi:

Voidemaisen BORN TO SHINE Huulipuna -valikoimasta löydät  kuusi herkullista huulipunasävyä. Kuulostaako liian villiltä? Nordic Girl! CHEEKY Voidemainen Huuli- ja poskipuna on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat kevyttä sävyä sekä huulille että poskille ja arvostat helppoutta ja nopeutta.  Neljä sävyä.

Lumene

2. KOROSTUSPUUTERI LUOMIVÄRINÄ

Korostuspuuteri on viimeinen silaus hehkuvaan kasvomeikkiin, ja sillä saat myös muotoiltua kasvojasi kevyesti. Poskipäiden, nenänvarren ja amorinkaaren lisäksi korostuspuuteri soveltuu käytettäväksi myös luomilla. Korostuspuuterin helmiäishohde saa silmät näyttämään suuremmilta ja kirkastaa tehokkaasti katsetta. Painele korostuspuuteri sormin liikkuvan luomen keskiosaan. Kokeile voidetta myös silmien sisäkulmaan.

 

Täsmäniksi:

Nordic Girl! I WAKE UP FOR MAKEUP Korostuspuuteri valaisee kasvosi täydellisesti!

3. GLITTER-RAJAUSVÄRI HUULILLA

Kun kaipaat meikkiisi erityistä katseenkääntäjää, ekstra-glitter on ratkaisu! Pohjusta huulet levittämällä kosteuttavaa huulivoidetta ja sen jälkeen nuden sävyistä huulipunaa. Töpöttele glittersävyä huuliin haluamasi määrä. Mieti, haluatko läpikuultavat ja kimaltelevat huulet vai glitterillä kuorrutetut huulet, ja kerrosta väriä sen mukaan.

 

Täsmäniksi:

EYES EYES BABY Glitter -nestämäisestä rajausväristä löydät  viisi eri sävyä. Sama sävy korujen kanssa luo harkitun ja viimeistellyn kokonaisuuden.

4. LUOMIVÄRI KULMAVÄRINÄ

Jos kaipaat vaihtelua tai et löydä kulmaväreistä mieluisaa sävyä kulmillesi, voi luomivärivalikoimasta löytyä sinulle loistava vaihtoehto! Valitse sopiva mattainen sävy, ja levitä sitä kulmasiveltimellä kulmiisi, erityisesti täyttämällä aukot kulmissa. Luomivärillä saat pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. Harjaa kulmat lopuksi kulmien muotoilugeelillä, joka pitää karvat siististi ojossa.

Täsmäniksi:

EYES EYES BABY -luomiväripaletissa sävy no. 4, on kaksi mattaista sävyä ja neljä helmiäistä, joilla voi luoda oman kulmatyylin. Valitse silmiesi suosikkipalettisi neljästä eri vaihtoehdosta.

5. NESTEMÄINEN HUULIPUNA LUOMIVÄRINÄ

Tämä niksi on rohkeimmille! Levitä nestemäistä, pigmenttirikasta huulipunaa luomille huulipunasiveltimen avulla. Aloita pienellä määrällä punaa, jolloin voit lisätä ja kerrostaa sitä maun mukaan.

 

Täsmäniksi:

Testaa Youtube-idoli SaraKaroliinan Nordic Girl! -meikkilookia, joka syntyi käyttäen ruosteenpunaista Metallips, nestemäistä huulipunaa.

 

Jaa oma vinkkisi somessa #MakeupYourOwnBeautiful