Kauneus  — 5.6.2017

Rantapäivän parhaimmat kauneustuotteet

Aurinkotuote on rantapäivän ehdoton ykkönen, jolla suojaat ihoa vahingoittavilta säteiltä ja edistät kaunista rusketusta. Jos auringossa makoilu ei kiinnosta, saat upean pronssisen hehkun myös itseruskettavilla tuotteilla.

Valitse aurinkosuojan koostumus käyttötarkoituksen mukaan ja käytä eri suojaa kasvoille ja vartalolle. Aurinkosuoja on parasta levittää puhdistetulle iholle noin puoli tuntia ennen aurinkoon menemistä, näin voide ehtii imeytyä kunnolla. Jos oleskelet auringossa pidempään kannattaa lisätä aurinkosuojaa vähintään muutaman tunnin välein ja aina uimisen jälkeen. Myös vedenkestävien suojien teho heikkenee pidemmän uinnin jälkeen.

Rento rantalook hillityllä meikillä

Meikkivoidetta ei välttämättä tarvitse käyttää, jos lisäät aurinkovoidetta päivän aikana, mutta esimerkiksi tummat silmänaluset voit häivyttää peitevoiteella. Kulmakarvat harjaat värillisellä kulmageelillä ja ripsille lisäät vedenkestävää tai lämpimällä vedellä poistettavaa maskaraa. Huulet saavat raikasta ilmettä läpikuultavalla kiillolla, kiiltopunalla tai huulivoiteella, jossa on suojakerroin. Lopuksi voit korostaa rusketusta aurinkopuuterilla kasvojen korkeimmalle kohdalle.

Kesämeikki

NÄIN ONNISTUT ITSERUSKETTAVILLA TUOTTEILLA

Iho kannattaa aina kuoria ennen itseruskettavan levittämistä, jotta saat tasaisen ja kauniin päivettyneen ihon. Nopeimman tuloksen saat tuotteilla, jossa on valmiiksi väriä, joten itseruskettavan voiteen voi levittää aamullakin ja upea sävy on iholla välittömästi. Sävy yleensä
syvenee muutaman tunnin sisällä.

 

Vartalon kuivat kohdat, kuten kyynärpäät ja polvet, kannattaa kosteuttaa etukäteen kevyellä voiteella, jotta väri ei tartu tummempana niille alueille. Levitä itseruskettavat tuotteet levityskintaan avulla, jotta kädet eivät värjäänny.

auringon alla