Kauneus  — 14.8.2018

Paras kauneusilmiö: älykäs kosmetiikka!

Nämä supertuotteet ovat ylivertaisia varsinkin yhdessä asiassa: kiireisten aamujen pelastajana.

Kun kosmetiikkatuote on riittävän nerokas, yksikin purnukka riittää raikastamaan kasvojen ilmeen. Kokeile tänä syksynä supertrendikkäitä lappunaamioita tai voidepunaa, joka käy niin poskille, luomille kuin huulillekin. Helppoa ja kätevää!

kosmetiikka, supertuotteet, älykäs kosmetiikka, kauneusilmiö

ALA LAPUTTAA

Lappunaamio, kuitunaamio, sheet mask – trendikkäällä lapsella on monta nimeä. Perusnaamioita tehokkaammat (ja siistimmät) lappunaamiot ovat iso juttu. Ilmiö on peräisin Aasiasta, kuten niin monet muutkin ihonhoitotrendit juuri nyt. Lappunaamioita löytyy niin kasvoille, silmille kuin huulillekin.

Lappunaamio, kuitunaamio, sheet mask, ihonhoitotrendi

KÄYTÄ SORMIVÄREJÄ

Tänä syksynä on täysin ok hylätä meikkisiveltimet. Voidemainen puna on meikkipussisi uusi moniottelija. Levitä sitä sormin suoraan luomille, poskille ja poskipäille sekä huulille. Valitse terrakottaan taittava roosa sävy tai kokeile metallinhohtoista voideluomiväriä.

voidemainen puna

PUNAA VOIMALLA

Jos ehdit meikata vain yhden kohdan kasvoissasi, valitse tummanpunaiset huulet. Kestävä ja helppo huulimeikki syntyy mattahuulipunalla. Se sisältää tavallisia huulipunia enemmän väripigmenttejä ja vähemmän öljyjä ja kestää siksi huulilla voide- ja kiiltopunia kauemmin.

mattahuulipuna, pikameikki, aurinkopuuteri, huulikiilto, stockmann

PIKAMEIKKAA

Aurinkopuuteri ja huulikiilto ovat meikkipussin pikapiristäjiä. Ajankohtainen ja nopea meikki syntyy, kun sudit lämpimän sävyisen aurinkopuuterin pariksi huuliisi viileän marjaisan huulikiillon, joka myös kosteuttaa huulia.