Kauneus  — 5.9.2018

Korresin klassinen iho

Vuonna 1996 luotiin KORRESin ensimmäinen ihonhoitotuote; Wild Rose päivävoide. Inspiraatio tähän ihoa kirkastavaan ja heleyttävään voiteeseen George Korres sai ainutlaatuisen tehokkaasta villiruusuöljystä.

Wild Rose -tuotteet ovat olleet synonyymi heleälle, silkkisen pehmeälle iholle viimeisen 22 vuoden ajan. Uusi Wild Rose -kokoelma, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä toimii ensimmäisiin juonteisiin ennennäkemättömällä tavalla, on täynnä villiruusuöljyä ja öljyliukoista Super C-vitamiinia, joka imeytyy ihoon 1000 % paremmin, kuin puhdas vesiliukoinen askorbiinihappo. Uusi Wild Rose -kokoelma auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä, tasoittaa ihon sävyä tehden ihosta pehmeän, nuorekkaan ja heleän!

    

 

Täydellinen ihoa heleyttävä Wild Rose -rituaali alkaa puhdistuksella. Tuotelinja pitää sisällään kaksi tehokasta puhdistustuotetta, joista kirkastava, kevyesti kuoriva puhdistusvoide on päivittäiseen käyttöön sopiva ja hellävaraisesti kuoriva. Murskattua riisiä ja kirsikan kiveä sisältävä puhdistusvoide poistaa kuolleen ihosolukon sekä epäpuhtaudet jättäen ihon pehmeäksi ja heleäksi. Kasvojen vaahtoava puhdistusvoide taas sopii päivittäiseen käyttöön ja myös silmämeikin poistoon. Sen saippuaton koostumus jättää ihon raikkaaksi ja silkkisen pehmeäksi, eikä lainkaan kiristelevän tuntuiseksi.

 

Wild Rose -linjan tähtituote on kirkastava Super C-vitamiini -tehohoito. Tämä ainutlaatuinen 15% Super C-vitamiinia ja villiruusuöljyä sisältävä kaksifaasinen koostumus kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä estää pigmenttimuutosten ja hyperpigmentaation syntymistä. Tuotetta voidaan käyttää päivittäin koko kasvojen alueelle ennen seerumia ja kosteusvoidetta tai paikallisesti pigmenttimuutoksiin.

Aamuisin Wild Rose -rituaalin viimeistelee ihotyypille sopiva päivävoide. Kosteuttava ja kirkastava kasvovoide normaalille ja sekaiholle on tehokas, vesipohjainen kosteusvoide pitkäkestoiseen kosteutukseen, ihon heleyttämiseen ja ensimmäisten juonteiden ennaltaehkäisyyn. Tehokkaasti kosteuttava kasvovoide kuivalle iholle imeytyy nopeasti sekä kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä.

 

Yötä vasten voit hemmotella ihoasi tehokkaasti kosteuttavalla ”yön yli” hoitonaamiolla, jonka samettinen koostumus sulaa iholle kosteuttaen tehokkaasti ja samalla kirkastaen ihoa. Villiruusuöljy – pitkään KORRESin-tuotteissa käytetty arvokas raaka-aine – yhdistettynä Super C-vitamiiniin, kurkumauutteeseen ja luonnon öljyihin tekevät ihosta yön aikana pehmeän, tasaisen ja heleän!