Kauneus  — 2.3.2018

Kevään tärkein kauneustrendi: Lisää väriä!

Meikkaa ripsistä nukkemaiset tai lisää poskipunaa myös luomille. Tänä keväänä kasvosi tarvitsevat vain yhden harkitun väripilkun.

Värikkyys on kevään tärkein kauneustrendi. Tehosta värillä joko silmät tai huulet, sillä yksi värikäs yksityiskohta tekee meikistä muodikkaan. Yhden värin look on parhaimmillaan, kun jätät muun meikin minimiin ja ihon luonnollisen näköiseksi.

Lisää silmiin ruusunpunaista luomiväriä.

LISÄÄ SILMIIN SULOPUNAA
Jos hankit meikkipussiisi tänä keväänä vain yhden tuotteen, valitse viileän ruusunpunainen luomiväri tai poskipuna. Häivytä samaa punaa poskipäille ja luomille 1980-luvun tyyliin.

Kevään trendikkäin huulimeikki tehdään kahdella eri sävyllä.

PURAISE MATTAMANSIKKAA
Tummat reunat ja astetta vaaleampi sisus saa huulet näyttämään täyteläisiltä. Sama efekti syntyy myös yhdellä sävyllä: töpöttele väriä ainoastaan huulten sisäreunaan.

Näyttävä silmämeikki syntyy ruohonvihreällä rajauksella ja maskaralla.

VALITSE LEHTIVIHREÄ
Silmämeikistä tulee yksinkertainen mutta näyttävä, kun valitset värillisen maskaran sävyn kajalkynän tai eyelinerin mukaan. Suosikkimme juuri nyt: ruohonvihreä.

Kevään näyttävin maskaratemppu on nukkeripset.

MEIKKAA NUKKEMAISET RÄPSYRIPSET
Kevään näyttävin maskaratemppu: Pohjusta ripset ripsien pohjustustuotteella ennen mustan ripsivärin levittämistä. Se tekee ripsistä paksumman ja pidemmän näköiset. Rajaa nukkeripsien tyvi pastellinsävyisellä nestemäisellä eyelinerillä. Värjää samalla tuotteella myös ripsien päät.