Kauneus  — 14.4.2021

Parempi iho putsareilla

Näillä ylellisen tuntuisilla uutuustuotteilla ihonpuhdistus on kaikkea muuta kuin tylsää rutiinia. Valitse omasi ihotyyppisi mukaan.

 

Herkkähipiäisen valinta

 

Näppyjä ja pintakuivuutta? Kokeile vaihtaa puhdistustuote hellävaraiseen maitoon tai öljyyn. Liian voimakas puhdistustuote saattaa vahingoittaa ihon suojavaippaa, mikä voi näkyä erilaisina iho-ongelmina. Tämä Clarinsin puhdistusmaito tuntuu iholla nimensä mukaisesti samettiselta.

 

Osta tästä

 

Kuivan ihon kaveri

 

Luonnonkosmetiikkamerkki Patykan Remarkable Cleansing Oil -puhdistusöljyllä vältät takuulla puhdistuksen jälkeisen kiristävän tunteen iholla. Ruusunmarja- ja kaktusviikunaöljy uudistavat ihoa ja ehkäisevät ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. 

 

Osta tästä

 

Vaahtoamatta paras

 

J-Beauty eli Japani-kosmetiikka on ollut viime vuosina nosteessa. Maailmanmaineensa se on saavuttanut innovatiivisella teknologiallaan, jota on hyödynnetty myös tässä Sensain Silky Purifying Clear Gel Wash -puhdistusgeelissä. Se häätää iholta lian hellävaraisesti ja saa aikaan raikkaan hehkun. Vaahtoamaton koostumus sopii herkällekin iholle.

 

Osta tästä

 

Hyytelöpuhdistus

 

Clinique All About Clean 2-in-1 Cleansing + Exfoliating Jelly Anti Pollution -puhdistushyytelöä tekee mieli pyöritellä iholle nautiskellen hauskan koostumuksensa ansiosta. Salisyylihappo puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja ilmansaasteet, kun taas bamburakeet tekevät ihosta sileän. 

 

Osta tästä

 

Epäpuhtaalle iholle

 

Trendikästä bambuhiiltä sisältävä Origins Clear Improvement™ Zero Oil Active Charcoal Detoxifying Cleanser to Clear Pores puhdistaa tukkiutuneet ihohuokoset ja ehkäisee näppyjen syntymistä. Rasvoittuvan ihon luottotuote!

 

Osta tästä

 

Ruusuinen viimeistely

 

Parempaa tapaa saatella iho yöunille saa hakea. Viimeistele puhdistus suihkauttamalla iholle Urangin Organic Rose Mist -ruusukasvovettä. Luomulaatuista ruusuvettä sisältävä kasvovesi tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa.