Kauneus  — 30.7.2023

Kauneusrutiinit kuntoon
– tutustu kosmetiikkamerkkien palveluihin

Tiesitkö, että useat kosmetiikkamerkit tarjoavat monipuolisia palveluita omilla pisteillään Stockmann-tavarataloissa? Asiantuntijoiden avulla laajasta valikoimasta on helpompi löytää juuri omalle iholle sopivat hoitotuotteet sekä meikkisävyt. Tarjolla on niin uraauurtavia ihoanalyysejä, meikkausta, tuoteneuvontaa kuin hoitojakin – tervetuloa tutustumaan!

Biotherm: Räätälöity ihonhoitorutiini

 

Helsingin keskustan tavaratalosta löytyy Biothermin Skin Age Scan™ Miracle Key – ihoanalyysilaite, jonka avulla saat tietää ihosi kunnon, iän ja ajankohtaisen uusiutumiskyvyn. Analyysi selvittää tarkasti minkälaisia tuotteita ihosi kaipaa ja kuinka voit vaikuttaa esimerkiksi ihosi ikääntymiseen. Biotherm-asiantuntijat kaikissa tavarataloissa auttavat sinua myös löytämään juuri sinulle sopivan yksilöllisen ihonhoitorutiinin, joka auttaa ihoasi voimaan paremmin.

 

Biotherm-tuotteet

 

Bobbi Brown: Arkimeikit ja juhlalookit

 

Piristä arkimeikkiäsi tai hae inspiraatiota juhlalookiisi Bobbi Brown -pisteeltä. Ammattitaitoiset konsulentit tuovat parhaat puolesi esiin laadukkailla meikkipalveluilla Helsingin keskustan ja Tapiolan tavaratalojen Bobbi Brown -pisteillä! Palvelut ovat saatavilla ajanvarauksella ja palvelu veloitetaan Bobbi Brown -tuoteostoksilla. Walk in -aikoja saatavilla mahdollisuuksien mukaan.

 

Bobbi Brown -tuotteet

 

Clinique: Monipuoliset ihonhoito- ja meikkipalvelut

 

Cliniquen Clinical Reality -ihoanalyysityökalu kartoittaa kuvan avulla kasvoistasi yli 80 datapistettä, joiden perusteella saat juuri sinun ihollesi yksilöllisesti räätälöidyn ihonhoitosuosituksen. Lisäksi Shade Match -sovellus auttaa sinua löytämään yksilölliset tuotesuositukset omien sävyjesi mukaan, jotta voit löytää sopivan nuden sekä luottopunan täydellisen meikkipohjan lisäksi.

Skin School -ihonhoito- ja meikkipalvelut tarjoavat sinulle hemmotteluhetken ihonhoidon parissa, juuri sinulle sopivien Clinique-tuotteiden avulla. Kuule myös lisää ihotyypistäsi sekä miten voit parhaiten hoitaa omaa ihoasi. Cliniquen meikkipalvelut sopivat erityisesti herkästi reagoivalle iholle, tuotekehittelyn ja 100 % hajusteettoman koostumuksen ansiosta. 30 tai 60 minuutin ihonhoito- ja meikkipalvelut ovat saatavilla ajanvarauksella tai mahdollisuuksien mukaan walk in -ajalla ja ne veloitetaan Clinique-tuoteostoksilla. Pikapalvelut ja konsultaatiot ovat veloituksettomia walk-in-aikoja, joiden kesto on 5–15 min. Tutustu kattaviin palveluihin oman tavaratalosi Clinique-pisteellä.

Clinique-tuotteet

Kauneuspalvelut

Estée Lauder: Ihonhoito- & meikkivinkkejä

 

Tervetuloa Estée Lauder -pisteelle selvittämään oma ihotyyppisi sekä löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ihonhoitotuotteet Beauty Service -palveluiden avulla! Tarjolla on myös opastusta meikkien valintaan sekä niiden käyttöön. Estée Lauder Beauty Service -palvelut ovat veloituksettomia ja kesto vaihtelee 5 minuutista 30 minuuttiin. Kysy lisää lähimmän tavaratalosi Estée Lauder -pisteeltä. Lisäksi saatavilla on myös yksilöllinen meikkipalvelu ajanvarauksella, joka veloitetaan Estée Lauder -tuoteostoilla.

 

Estée Lauder -tuotteet

 

Kiehl’s: Ihokonsultaatiota & kierrätyspakkauksia

 

Kieh’ls tarjoaa kattavaa ihonkonsultaatiota sekä auttaa selvittämään ihosi kosteus-öljytasapainon. Helsingin keskustan ja Tapiolan tavarataloissa on Healthy Skin Assessment -ihoanalyysilaite, joka analysoi sekä ihon suojakerroksen vahvuutta että ihon pintakerroksen kosteustasapainoa. Kiehl’sillä on myös panostettu tuotteiden tehokkaisiin koostumuksiin ja pakkausten helppoon kierrätettävyyteen. Tuotepakkaukset voi kierrättää kaikkien Stockmann-tavaratalojen Kiehl’s-pisteillä, jolloin asiakas saa mukaansa leimakortin palkintoa varten. Palkinnon saa, kun on tuonut pisteelle viisi tyhjää Kiehl’s-tuotepakkausta.

 

Kiehl’s-tuotteet

 

Lancôme: Perusteellinen ihoanalyysi

 

Helsingin keskustan tavaratalon Lancôme-pisteellä voit käydä edistyksellisessä Skin Screen -ihoanalyysissä, joka kertoo ihostasi kaiken pintaa syvemmältä 20 minuutissa. Youth Finder -ihoanalyysipalvelut löydät Helsingin keskustan lisäksi myös Tampereelta, Jumbosta ja Tapiolasta. Shade Finder -palvelun kautta löydät täydellisen meikkivoidesävyn Lancôme-pisteillä Helsingin keskustassa, Tampereella ja Jumbossa.

 

Lancôme-tuotteet

 

MAC: Täydellinen meikkilook

 

Tule meikattavaksi tai meikkiopastukseen MAC-pisteelle! MAC Make-up -artistit loihtivat tyyliisi ja väreihisi sopivan lookin. Yksilöllinen palvelu on saatavilla ajanvarauksella joko 30 tai 60 min. Palvelu veloitetaan MAC-tuoteostoilla. Mahdollisuuksien MAC-pisteet tarjoavat myös Walk in -aikoja. Palvelut eivät koske Itiksen tavaratalon MAC-pistettä.

 

Lue lisää MAC-meikkipalveluista >

 

MAC-tuotteet

 

Meikit

Sensai: Yksilölliset tuotesuositukset

 

Sensai-pisteellä voit tarkistaa ihosi kunnon Silk Skin Checker -analyysillä sekä löytää oikeat hoitotuotesuositukset ammattitaitoisen asiantuntijan avustuksella. Sensai-pisteellä tehdään myös meikkikokeiluja ja löydetään sopivat meikkisävyt. Asiantuntijat opastavat lisäksi Sensain virtuaalisen meikkipalvelun käyttöön.

 

Sensai-tuotteet

 

Sisley: Varaa aikasi rentouttavaan kasvohoitoon

 

Sisley on ranskalainen perheyritys, joka on jo yli 40 vuoden ajan tuonut markkinoille ylellisiä ihonhoitotuotteita, meikkejä, tuoksuja ja hiustenhoitotuotteita. Tuotteissa yhdistyvät parhaimmat ainekset, eteeriset öljyt sekä teknologinen edelläkävijyys eli fytokosmetologia.

Saat kasvohoidon veloituksetta, kun ostat hoidon yhteydessä kolme normaalihintaista Sisley-ihonhoitotuotetta. Hoitohuone sijaitsee Helsingin keskustan tavaratalon Sisley-pisteen yhteydessä. Ajanvaraus: soita tai lähetä tekstiviesti numeroon +358 50 366 7942 tai käy Sisley-pisteessä. Tervetuloa!

 

Sisley-tuotteet

 

Armani ja Yves Saint Laurent: Meikkausta & opastusta

 

Helsingin keskustan tavaratalon Armani ja Yves Saint Laurent -myyntipisteet tarjoavat maksuttomia meikkikokeiluja ja meikin korjauksia. Lisäksi kolmen tuotteen ostaja voi valita veloituksetta esimerkiksi 60 minuutin meikin tai henkilökohtaisen opastuksen.

 

Armani-tuotteet Yves Saint Laurent -tuotteet

Meikit

Muista myös Stockmannin kauneuspalvelut

 

Myös Stockmannin omat kauneuspalvelut ovat apunasi, kun kaipaat opastusta tai inspiraatiota kauneusrutiineihisi. Ammattitaitoiset kosmetiikkaneuvojamme antavat henkilökohtaista opastusta tuotevalinnoissa, ihonhoitoon liittyvissä asioissa ja meikkaamisessa. Palveluihin kuuluvat muun muassa meikkipussin päivitys, ihonhoito- ja meikkausneuvonta, arki- ja juhlameikkaus, kulmien muotoilu sekä pikameikki.

 

Katso kaikki kauneuspalvelut