Kauneus  — 21.11.2023

Juhlakauden kauneustrendit: näyttävä silmämeikki ja sliipattu lettikampaus

Juhlakauden kauneustrendeissä keskitytään nyt silmämeikkiin, joka kimaltaa kultaisena tai leikittelee väreillä. Valitse suosikkisi ja viimeistele juhlalook sliipatulla lettikampauksella.

Syksyn ja talven juhlakautena kauneuden salaisuus on yksityiskohdissa: kullanhohtoisessa silmämeikissä, näyttävässä rajauksessa tai kirkkaissa luomivärisävyissä. Iho hehkuu nyt heleänä ja juhlakampauksissa kiinnostavat sileäksi sliipatut letit. Poimi alta ajankohtaiset vinkit ja inspiroidu juhlakauden kauneustrendeistä!

Kullanhohtoinen silmämeikki

Juhlava silmämeikki

Juhlakauden upeimmasta meikkilookista ei säihkettä puutu, sillä silmämeikki saa nyt kimaltaa kauniin kullanhohtoisena! Kiinnostavuutta katseeseen saa myös näyttävällä alarajauksella, johon rohkea yhdistää kultaisen sävyn pariksi klassista mustaa. Kullanvärisen silmämeikin kanssa yhdessä toimivat kuulas meikkipohja ja luonnolliset huulet, jolloin lopputulos säilyy raikkaana, mutta juhlavana.

 

Kauneussalaisuutemme: Näyttävä tuplarajaus onnistuu parhaiten pehmeällä silmänrajauskynällä, joka levittyy helposti ja kestää koko päivän.

Väriä katseeseen

Värikäs silmämeikki

Kirkkailla väreillä ja pastellisävyillä leikittely sopii täydellisesti myös loppuvuoden juhlakauteen ja sen meikkilookeihin. Trendikkäitä värejä nähdään niin luomiväreissä kuin erilaisissa rajauksissa. Pilvenpehmeä, valoa heijastava meikkipohja ja lasimaisen kiiltävät huulet ovat ihanteellinen pari kirkkaille sävyille, jotta värit pääsevät oikeuksiinsa parhaiten.

 

Kauneussalaisuutemme: Voit levittää värikkään luomivärin halutessasi vain silmän sisänurkkaan ja lisätä ulkonurkkaan vaaleampia nudesävyjä pehmentämään katsetta.

Juhlava lettikampaus

Juhlava lettikampaus

Juhlava lettikampaus ja hiuspinnit

Juhlakauden hiustyyleissä lettikampaukset ovat jälleen pinnalla. Trendikkäimmillään letit ovat nyt sileäksi sliipatut. Paras apuri kampauksen luomiseen on muotoileva hiusgeeli, joka silottaa hiukset ja antaa niihin tarvittavaa pitoa. Apuna toimii myös oikeanlainen hiusharja, jonka avulla paksut ja kiharatkin hiukset on helppo saada suoraksi.

 

Kauneussalaisuutemme: Pinneillä ja erilaisilla hiusasusteilla myös lettikampauksiin saa lisää kiinnostavuutta nopeasti ja vaivattomasti.