Kauneus  — 9.11.2023

Kosmetiikkavinkit miehille: viisi luottotuotetta talvi- ja juhlakauteen

Oikeanlaiset luottotuotteet pitävät huolen, että miehen iho ja hiukset näyttävät hyvältä läpi tulevan talven – myös juhlakauden tärkeimpinä hetkinä. Poimi tästä tehoviisikko talvi-iholle ja hiustenhoitoon.

Myös miesten iho ja hiukset kaipaavat talviaikaan erityistä huomiota kylmyyden ja kuivan ilman haastaessa niiden hoitoa. Vuodenajan vaihtuessa ihon- ja hiustenhoidon ei kuitenkaan tarvitse muuttua monimutkaiseksi – muutamalla toimivalla tuotteella rutiinit päivittyvät talveen sopiviksi.

1. Tehokas puhdistus

Syvävaikutteinen Recipe for Men Facial Cleanser -puhdistusgeeli poistaa epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin iholta sitä kuivattamatta. Tuotteen sisältämä aloe vera, kurkku sekä merilevä kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Puhdistusgeeli sopii päivittäiseen käyttöön.

2. Täsmäisku ikääntymisen merkeille

Biotherm Force Supreme Blue Retinol -seerumi häivyttää ikääntymisen merkkejä tehden ihosta kiinteämmän ja pehmeämmän. Tuote sisältää uudistavia ja kosteuttavia raaka-aineita, jotka saavat ihon näyttämään tasaisemmalta. Käytä seerumia päivittäin puhdistuksen ja parranajon jälkeen ennen kasvovoidetta.

3. Kosteutusta koko päiväksi

Clinique for Men Anti-Age Moisturizer -kosteusvoide sisältää ihoa vahvistavia, kiinteyttäviä ja syväkosteuttavia ainesosia. Nopeasti imeytyvä voide häivyttää juonteita ja sileyttää ihoa tehokkaasti. Levitä voide puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin silmänympärysihoa välttäen.

4. Pikakosteutusta ennen juhlaa

Narcyss Le Fix -kangaskasvonaamio kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja nopeasti bambu-uutteen ja hyaluronihapon avulla. Kaksiosainen arkkinaamio kirkastaa sameaa ihoa, vähentää punaisuutta ja vahvistaa ihoa tehden siitä raikkaan ja terveen näköisen. Täydellinen pika-apu esimerkiksi ennen tärkeää juhlapäivää!

 

Vinkki: Säilytä kasvovoidetta tai -naamiota jääkaapissa ennen käyttöä, jolloin saat vieläkin viilentävämmän ja virkistävämmän vaikutuksen.

5. Elinvoimaa hiuksille

Päivittäiseen käyttöön soveltuva Oribe Signature Shampoo on yhdistelmä parhaita raaka-aineita, jotka tekevät hiuksista silkkiset ja helposti kammattavat. Shampoon sisältämät ainesosat suojaavat hiuksia kuivumiselta ja vaurioilta sekä ehkäisevät hiusten luonnollisen rakenneproteiini keratiinin vähenemistä.