Kauneus  — 15.5.2023

Kevyttä kesäiholle: Kosteuttavat geelit, sorbetit ja hyytelöt

Nyt on aika keventää – koostumuksiltaan voiteita kepeämmät geelit, hyytelöt ja sorbetit tuntuvat iholla ihanalta kesäkuukausina, eivätkä ne tuki ihoa tuhtien voiteiden tapaan. Testaa ja ihastu!

Raikasta kosteutusta

Kesäihon lempituotteet ovat koostumukseltaan kevyitä ja nopeasti imeytyviä. Tehokas kosteutus varmistaa, että iho on kuulas ja kimmoisa. Jos kaipaat kesähelteillä erityisesti raikastavia kauneusrutiineja, säilytä purkkeja jääkaapissa ja hanki kesäkassiisi olon hetkessä freesaava kasvosuihke.

Kosteuttava geeliseerumi

Mádara Time Miracle Hydra-Firm Concentrate Jelly on geelin muodossa oleva luonnonkosmetiikkaseerumi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti koivunmahlan ja hyaluronihapon avulla. Levitä päivävoiteen alle ja vaikutu, kun iho käy hetkessä kimmoisammaksi.

Virkistävä vitamiinipommi

Talven nuuduttama, samea iho kaipaa voimakasta vitamiinipommia. Ole Henriksen on pakannut kaiken tarvittavan Banana Bright Vitamin C Serum -seerumiin, joka sisältää kirkastavaa C-vitamiinia, kuorivia happoja ja heleyttäviä pigmenttejä. Vaikutukset näkyvät todella nopeasti.

Viilentävä silmänympärysgeeli

Korresin virkistävä silmänympärysgeeli sisältää kreikkalaista jogurttia, joka ravitsee ja rauhoittaa ihoa antaen välittömästi viilentävän tunteen. Antioksidanttinen kofeiini häivyttää väsymyksen merkkejä sekä silmänalusten tummuutta ja turvotusta. Metallinen roll-on applikaattori maksimoi viilentävän ja piristävän vaikutuksen.

Kosteuttava hyytelö

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly on kirkas, ilmavan kevyt ja öljytön vesihyytelö, joka kosteuttaa, korjaa ihon kosteussuojamuuria sekä suojaa ihoasi päivittäisiltä ihonsaasteilta Clean-Shield TechnologianTM avulla. Nopeasti imeytyvä, tahmaamaton koostumus suojaa ihoa ilmansaasteilta ja antaa iholle kosteutta 24 tunnin ajan.

Raikastava kasvosuihke

Clarins Hydra-Essentiel Mist -kasvosuihke virkistää, suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa kasviperäisten ainesosien ansiosta – missä vain, milloin vain! Suihke sopii meikin alle ja päälle, ja sitä voidaan suihkuttaa kasvoille pitkin päivää.

Kevyttä sävyä ja suojaa

Luonnollisesti sävyttävät ja päivettävät tuotteet tuovat kasvoille kesäistä hehkua ja riittävät kevyeksi ehostukseksi. Myös päivettävissä, sävyttävissä ja auringolta suojaavissa tuotteissa on nykyään tarjolla kevyitä koostumuksia, kuten nopeasti imeytyviä geelejä ja virkistäviä suihkeita.

Geelimeikkivoide

Sensai Bronzing Gel -geeli antaa kasvoille kauniin pronssisen sävyn ja kevyen suojan. Kosteuttava geelimeikkivoide sisältää 70 % vettä ja aurinkosuojan SPF 6. Lopputuloksena on kauniisti päivettyneen näköinen iho, joka tuntuu raikkaalta ja kosteutetulta.

Sävyttävä kosteusvoide

Kosteuttava ja kevyesti sävyttävä Origins Ginzing Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF40 -kosteusvoide virkistää kasvot ja sisältää korkean suojakertoimen. Kofeiinia sisältävä voide elvyttää ja energisoi väsyneen näköistä ihoa ja antaa kaivattua hehkua iholle.

Päivettävä suihke

Vita Liberata Clear Tanning Mist on itseruskettava suihke, joka paitsi päivettää myös hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Kevyen virkistävä, sävyttämätön koostumus kuivuu iholla nopeasti ja ruskettaa asteittain.

Itseruskettava geeli

DIOR The Self-Tanning Gel -itseruskettava geeli antaa luonnollisen ja tasaisen päivetyksen ja jättää ihon säteileväksi. Hohtava, auringon syleilemä päivetys syvenee päivä päivältä.

Luonnollinen aurinkosuojaspray

Alga Maris Sun Spray SPF 30 -aurinkosuojasuihke on vedenkestävä, fysikaalinen aurinkosuojaspray, joka jättää ihon kosteutetuksi ja kevyesti kesäiseltä kookokselta tuoksuvaksi.