Kauneus  — 17.4.2018

Hehku luonnollisesti – ravitse KORA Organicsin tuotteilla ulkoista ja sisäistä kauneutta

Luonnonkosmetiikka on kasvava kauneustrendi, joka edistää sekä ihmisten että luonnon hyvinvointia. Kokosimme vinkit entistä parempaan ihonhoitoon.

Maailmanlaajuisen menestyksen saavuttanut luonnonkosmetiikkamerkki KORA Organics rantautuu viimein Suomeen, kun Stockmannin Helsingin keskustan tavaratalo aloittaa merkin jälleenmyynnin 16.4. yksinoikeudella Suomessa. Victoria’s Secret -mallinakin tunnetun Miranda Kerrin luotsaama kosmetiikkabrändin tuotteet ovat vegaanista ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

 

KORA Organicsin tuotteet tähtäävät ulkoisen kauneuden lisäksi sisäiseen hyvään oloon. Merkki luottaa kosmetiikassa puhtaisiin, luonnollisiin raaka-aineisiin, kuten uutettuihin yrtteihin, eteerisiin öljyihin ja vitamiineihin. Muun muassa superhedelmä Nonia ja ruusukvartsia sisältävien tuotteiden avulla voit helliä kehoasi päivittäin rikkailla, monipuolisilla ja ravitsevilla ainesosilla.

 

Laadukkaan luonnonkosmetiikan avulla kauneudenhoito ei ole vain kehonhuoltoa, vaan oman hyvinvoinnin kokonaisvaltaista kehittämistä. Tärkeä ideologia KORA-tuotteiden takana on, että itselle omistettu kauneudenhoitotuokio voi parhaimmillaan toimia meditatiivisena rauhoittumisen hetkenä kiireisen arjen keskellä.

Salaisuus ainesosissa

KORA Organicsin laadukkaan ja ylellisten tuotteiden salaisuus on ainutlaatuisissa ainesosissa. Yksi merkin tämän hetken suosituimmista uutuuksista on superfoodinakin tunnetusta Noni-hedelmästä uutettu tehoaine, joka herättää uuteen loistoonsa niin väsyneet silmänaluset kuin talven jäljiltä kuivuneen ihonkin. Jokainen voi löytää KORA Organicsin tuotteista itselleen sopivimmat vaihtoehdot, sillä ne ovat hajusteettomia, vegaanisia ja vastuullisesti tuotettuja, eikä niitä ole testattu eläimillä.

miranda kerr

Näin taiot Miranda Kerrin hehkuvan ihon

Pohjusta kasvosi ihonhoitorutiiniasi varten tai pidä ihosi kosteutettuna päivän jokaisena hetkenä. Suihkauta ihollesi kosteuttavaa ja uudistavaa Balancing Rose Mist –kasvosuihketta, joka luo kasvoillesi suojakerroksen epäpuhtauksia vastaan. Kasvosuihke sisältää orgaanista ruusua sekä kiinanruusu- ja Noni-uutetta, jotka tasapainottavat kasvojesi ihoa ja tekevät siitä pehmeän ja kimmoisan.

 

Mirandan suosikkituote Noni Glow Face Oil -kasvoöljy sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille ja tarjoaa tehopakkauksen iholle välttämättömiä ainesosia. Runsaasti antioksidantteja sisältävä Noni-uute sekä rasvahapporikkaat ruusunmarja-, granaattiomena- ja tyrniöljy ravitsevat ihon syviä kerroksia ja heleyttävät kasvojasi. Lämmitä muutama pisara öljyä käsissäsi, ja painele puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle sekä dekolteelle ennen kosteusvoidetta.

 

Hemmottele herkkää silmänalusihoa ylellisellä Noni Radiant Eye Oil -silmänympärysöljyllä. Tuoteen vaikuttavat ainesosat, orgaaninen Noni-, tomaatti ja bambu-uute yhdistettynä kahai- ja kahviöljyyn, on kehitetty tasoittamaan ja kirkastamaan ihoa tuoden katseeseen nuorekkuutta. Applikaattorina toimiva ruusukvartsinen roll-on pallo tekee levittämisestä miellyttävää.

 

Viimeistele säteilevä ihosi sipaisemalla Rose Quartz Luminizer -korostustuotetta poskipäille, ohimoille ja kulmaluille. Tämä orgaaninen korostustuote sisältää hienojakoista ruusukvartsia, joka pehmentää ihoa ja luo kasvoille kevyen vaaleanpunaisen vivahteen. Noni-uute sekä kookos- ja ruusunmarjaöljy ravitsevat ja tuovat esiin ihon kauniin luonnollisen hehkun. Lisää tuotetta päivän mittaan silloin, kun kaipaat lisää hohdetta.