Kauneus  — 22.5.2020

Kesävinkit: taio iho hehkuvaksi

Etsitkö tuotteita, joiden jäljiltä iho hehkuu? Stockmannin kosmetiikkaosaston myyntipäällikkö Eeva-Maija Laakso on entinen auringonpalvoja, joka uskoo nykyään päivettäviin meikkeihin ja voiteisiin. Nyt hän vinkkaa suosikkinsa.

  Silky Bronze Self Tanning for Face -itseruskettava voide 50 ml 71,90 e, SENSAI

HOITAVA RUSKETUS

 

“Sensai Silky Bronze -itseruskettavat ovat luottotuotteitani. Päivetys tulee asteittain usean päivän käytöllä, joten tällä ei voi mennä pieleen.”

 

Silky Bronze Self Tanning for Body -itseruskettava voide 150 ml
80,90 €, SENSAI

 

 

 

”Geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti eikä tahmaa lakanoita tai vaatteita. Kaiken lisäksi ne hoitavat ihoa laadukkaan anti-age-voiteen tavoin.”

Lip Glow -huulibalsami 44,90 €, DIOR

 

HUOLITELLUT KESÄHUULET

 

“Dior Addict Lip Glow -huulivoide on ollut suosikkini jo vuosikausia. Se korostaa huulten omaa sävyä ja kosteuttaa.”

 

Glossy Venom Hydrating Lip Gloss -huulikiilto 4 ml
21,90 €, MADARA

”Mádara Glossy Venom Hydrating Lip Gloss -luonnonkosmetiikkahuulikiilteellä saa yhdellä sipaisulla huulille upean kiillon.”

 

Terracotta Powder -aurinkopuuteri 58,90 €, GUERLAIN

HEHKUVA PÄIVETYS

 

“Käytän Guerlain Terracotta Powder -aurinkopuuteria joka päivä, ympäri vuoden. Kesällä se korostaa päivetystä, talviaikaan tuo hehkua kalvakalle iholle. Levitän sitä joko kevyesti koko kasvoille tai sudin poskia ja hiusrajaa varjostamaan.”

DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 -sävyttävä päivävoide 50 ml 49,90 €, ESTÉE LAUDER

SÄVYÄ, SUOJAA JA HOIVAA

 

“Must have -tuote Suomen kesään: Estée Lauder DayWear Sheer Tint Moisturizer on kosteusvoide, joka jättää iholle heleän sävyn ja kertoimen 15 aurinkosuojan. Harmaa voide muuttuu iholla juuri oikean väriseksi, eli sama sävy käy läpi kesän, vaikka iho päivettyisi!”

EGF Day Serum -päiväseerumi 30 ml
125,00 €, BIOEFFECT

TEHOKUURI PUNOITUKSEEN

 

“Atooppinen ihoni kaipaa välillä ekstrahoitoa: esimerkiksi liika aurinko kuivattaa sitä ja saa sen ärtymään. Bioeffect EGF Serum on kulttimainetta nauttiva tehoseerumi, joka sisältää vain seitsemää tarkkaan valittua raaka-ainetta. Levitän kasvoille ja silmänympäryksille pari pisaraa, ja aamuun mennessä punoitus on rauhoittunut.”