Kauneus  — 6.3.2017

Kauneusvinkki: Näin teet maksiripset

Tiedätkö kuinka saat enemmän volyymia ripsiin tai kuinka ripsitupsuja käytetään tehosteena? Kauneusvinkki-videolla näytetään yksityiskohtaisesti kikat nopeaan ja helppoon silmämeikkiin!

Taivuta ripset hellästi ja jos ripset ovat pitkät, taivuta useammassa osassa ensin tyvestä ja pituudesta toisen kerran.

 

Levitä ripsille pohjustustuotetta, joka antaa tuuheutta ja pituutta ja samalla myös hoitaa ripsiä.

 

Levitä ripsiväri mahdollisimman lähelle ripsien tyveä ja nosta harjalla suoraan ylöspäin, jolloin taivutus pysyy paremmin. Mikäli haluat ripsiin enemmän volyymia, tee tyvessä pientä siksak-liikettä ennen värin levittämistä ylöspäin.  Mitä enemmän levityskertoja, sitä näyttävämpi lopputulos.

Katso videolta tarkemmat ohjeet:

Ripsitupsujen lisääminen

Annostele ripsiliimaa pieni tippa kädelle, josta sitä on helppo annostella tupsuun pinsettien avullakasta tupsu liimaan pinsettien avulla. Liima on valkoista tuoreena, mutta kuivuessaan muuttuu värittömäksi.

 

Ota pinseteillä napakka ote ripsitupsun tyvestä, jotta tupsu irtoaa pakkauksesta siististi. Kasta tupsu liimaan ja vaihda otetta tupsusta niin, että se on valmiiksi oikeassa asennossa rilmään nähden.

 

Asetetaan tupsu pinsettien avulla meikattujen ripsien tyveen, mutta ei ihoon kiinni. Iholla liima jää kuivuessaan kiristävän tuntuiseksi.

 

Suuntaa tupsut viuhkamaisesti ulospäin ja lisää lopuksi pisimmät tupsut reunoille. Mikäli haluat oikein tuuheat ripset, voit kerrostaa tupsuja päällekkäin varsinkin ulkonurkissa.

 

beauty hacks