Kauneus  — 20.2.2017

Uusi Lumene Harmonia on tasapainoa iholle ja mielelle

Tasapainoinen, hyvinvoiva iho saa elinvoimansa pohjoisen luonnosta. Lämpötilanvaihtelut ja hektinen elämä voivat saada ihon reagoimaan punoituksella, kuivuudella tai näpyillä. Uusi Lumene HARMONIA -tuotesarja ja sen ainutlaatuiset ravitsevat ja uudistavat koostumukset palauttavat tasapainon ihollesi.

LÖYDÄ HARMONIAA JOKAISESTA PÄIVÄSTÄ

Tee ihosi hemmotteluhetkestä kokonaisvaltainen kokemus: samalla kun annat ihonhoitotuotteiden vaikuttaa, sytytä hurmaavan tuoksuinen HARMONIA-tuoksukynttilä, ja syvennä kokemusta nauttimalla kuppi pakuriteetä. Se parantaa vastustuskykyäsi myös sisäisesti.

lumene harmonia

KAIPAATKO ENEMMÄN UUDISTAVAA VAI PUHDISTAVAA?

UUDISTAVA HILJAISUUDEN RITUAALI

 

Valmistaudu rituaaliin: sulje silmäsi ja laske kahteenkymmeneen hengitystäsi kuunnellen.

Aloita rituaali puhdistamalla ihosi ainutlaatuisella, Lumene Harmonia -sarjan turvetta sisältävällä puhdistusvaahdolla.

Puhdistuksen jälkeen palauta ihon luonnollinen tasapaino Lumene Harmonia-sarjan ravitsevalla ja kosteuttavalla seerumilla (myynnissä marraskuun aikana).

Päätä rituaali Lumene Harmonia-sarjan kosteusvoiteen levitykseen. Se ravitsee, tasapainottaa ja antaa ihollesi pitkäkestoista kosteutusta.

Lumene Harmonia

PUHDISTAVA HÖYRY [LÖYLY] SAUNARITUAALI

 

Lisää Lumene Harmonia-sarjan turvenaamiota ja anna vaikuttaa 10 minuutin ajan. Huuhtele suihkussa. Voit tehostaa tuotteen vaikutusta saunan lämmössä.

Käytä Lumene Harmonia-sarjan suolapohjaista vartalokuorintaa (myynnissä joulukuun aikana) ennen tai jälkeen saunan, hieromalla hellävaraisesti koko vartalolle.

Levitä lopuksi Lumene Harmonia-sarjan hemmotteleva ja ravitseva vartalovoide. Näin ihosi rauhoittuu lämpötilavaihteluilta, jotka voivat aiheuttaa ihon punaisuutta.

Lumene Harmonia

PUHTAISTA POHJOISEN METSISTÄ JA MAAPERÄSTÄ

Mikä tekee HARMONIA-sarjan tuotteista ainutlaatuisia? Tuotteiden koostumukset ovat jopa 99 % luonnollisia. Harmonia-ihonhoitosarja sisältää tehokkaita ainesosia pohjoisen luonnosta: erittäin antioksidanttipitoista pakuriuutetta ja mineraalirikasta turveuutetta – luontomme kallisarvoisia ja perinteikkäitä raaka-aineita.

Nämä raaka-aineet yhdessä puhtaan pohjoisen lähdeveden kanssa auttavat tasapainottamaan, ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa.