Kauneus  — 5.4.2017

Kauneusvinkki: Näin levität poskipunan

Tiedätkö miten poskipuna kuuluu levittää, jotta saat sillä korostettua kasvojesi piirteitä? Mitä eroa on voidemaisella poskipunalla? Kauneusvinkki-videolla näytetään yksityiskohtaisesti kikat nopeaan ja helppoon poskipunan levittämiseen!

Valitse ihonsävyyn ja muuhun meikkiin sopiva puuterinen poskipunasävy ja varmista, että kasvot on puuteroitu.

 

Taputa poskipunaa siveltimen kaikille sivuille ja näpäytä hieman ylimääräistä väriä pois, ettei tule vahingossa liikaa. Poskipunaa on paljon helpompi lisätä kuin poistaa.

 

Katso missä menee poskiluun alareuna (korvan keskiosasta suupieltä kohti) ja levitä poskipunaa hiukan sen linjan yläpuolelle joko soikion tai pisaran muotoisesti riippuen kasvonmuodoista ja halutusta lopputuloksesta. Pisaramuodon kapeampi pää tulee lähelle ohimoa.

 

Alkuun voi siveltimellä hieman taputella väriä paikoilleen ja sen jälkeen häivytellä sävyä sivelemällä.

 

Katso videolta tarkemmat ohjeet:

 

Voidemainen poskipuna

Voidemainen poskipuna levitetään aina suoraan meikkivoiteen päälle, eli älä lisää puuteria kasvoille vielä tässä vaiheessa.

 

Kostuta puhtaalla vedellä poskipinalle tarkoitettu Beautyblender-meikkisieni ja purista siitä ylimääräinen vesi pois. Painele sientä vielä pyyhkeellä tai paperilla, jotta sieni on ennemminkin nahkea kuin märkä.

 

Sivele Beautyblenderiä voidemaiseen poskipunaan ja taputa ylimääräistä väriä ensin kämmenselkään kerran tai pari ennen kuin viet sen kasvoille. Taputtele punaa halutulle alueelle poskilla ja lisää tuotetta tarvittaessa.

 

Päälle voit vielä lisätä väritöntä puuteria kiinnittämään sekä meikkivoide että voidemainen poskipuna, mutta varsinkaan kuivaihoisilla tämä ei ole välttämätöntä. Puuteroimaton iho on kuulaamman, heleämmän ja nuoremman näköinen kuin puuteroitu.

 

 

poskipunan levittäminen