Kauneus  — 2.8.2018

Kauneuskoulu: 3 vaihtoehtoa perusponnarille

Haluatko vaihtelua perusponnariin? Näiden hiusvinkkien avulla selätät huonoimmatkin hiuspäivät.

PONNARI KÄY KAIKKIALLE – SIKSI SE ON NIIN MONEN LEMPIKAMPAUS. NÄILLÄ MUUTAMALLA HELPOLLA KIKALLA MUUTAT PERUSPONNARIN ASTETTA NÄYTTÄVÄMMÄKSI.

Pullea ponnari
Kampaa hiukset ohimoilta ja otsalta taakse ja kiinnitä hiuslenkillä päälaelle. Vielä tuuheampi ponnari syntyy, kun suihkutat hiuksiisi rakennesuihketta ja tupeeraat hiukset kevyesti ennen ponnarille kiinnittämistä. Kampaa niskahiukset omaksi ponnarikseen ja kiinnitä poninhännät yhteen.

 

BIOZELL Texturizing Spray -rakenne- ja volyymisuihke 7,50

Kolmen pinnin kierrenuttura
Voit tehdä tämän kampauksen tavallisesta ponnarista tai aiemmin videolla näytetyn pullean ponnarin päälle. Kieputa poninhäntä kierteelle ja kierrä se nutturaksi ponnarin ympärille. Jos hiuksesi ovat liukkaat, lisää hiuksiin hiuspuuteria tai letityssuihketta ennen poninhännälle sitomista. Ne tekevät tukasta karheamman ja siten myös helpomman käsitellä. Kiinnitä nuttura pinneillä. Pinnit pysyvät paikallaan, kun työnnät ne ristikkäin toistensa päälle.

 

SCHWARZKOPF Osis+ Session Label Powder Cloud -hiuspuuteri 22,90

Muotinuttura
Erilaiset hiussoljet ja pinnit ovat nyt muodikkaita. Somista nuttura- tai poninhäntäkampaus erikokoisilla ja -näköisillä hiussoljilla.

 

Ruusukultainen SNÖ OF SWEDEN Florence-hiussolki 22,-