Kauneus  — 19.12.2018

ghd. Hyvä hiuspäivä, joka päivä

ghd - nyt voit tehdä jokaisesta päivästä täydellisen hiuspäivän

Tarinamme
Vuonna 2001 kolme yrittäjää Yorkshirestä Englannista laittoivat radikaalin uuden hiustenmuotoilutuotteen naisten käsiin eri puolille maailmaa. Vannoutuneiden kampaajien armeijan laaja-mittaisella kunnioituksella ja uskollisuudella ghd:lle syntyi nopeasti kultinomainen maine brändinä, jota kauneusalan vaikuttajat rakastavat ja jota kaikki naiset himoitsevat. Ylivertaisen suorituskyvyn ja viettelevän designin yhdistelmällä, jokaisesta päivästä oli nyt mahdollista tehdä hyvä hiuspäivä.

Jokainen ghd-tuote valmistetaan niin että se kelpaisi maailman parhaiden hiusammattilaisten käytettäväksi. ghd-tuotteiden ylivertaisuus perustuu tieteelliseen osaamiseen. Cambridgessa sijaitsevassa tutkimus- ja tuotekehityslaboratoriossa asialleen vihkiytyneet fyysikot, materiaalitiedemiehet, tuotesuunnittelijat ja hiusasiantuntijat keskittyvät ainoastaan hiusten lämmöllä manipuloimiseen ja näiden upeiden tuotteiden luomiseen.


185°C

Kaikki ghd-lämpömuotoilulaitteet toimivat aina 185°C lämpötilassa, jonka on tieteellisesti tutkittu olevan ihanteellinen sekä hiustyylin pysyvyyden että hiusten kunnon kannalta. Jos muotoilulaitteen lämpötila on liian kuuma, se voi aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita hiuksille. Jos lämpötila on liian kylmä, luotu hiustyyli ei pysy. Aina oikeassa lämpötilassa toimivat ghd-lämpömuotoilulaitteet varmistavat että hiustesi kunto on paras mahdollinen sekä lopputulokset pysyvät.

Maailman ensimmäinen älymuotoilurauta
Ennakoiva ultra-zone teknologia on lämpökäsittelyn viimeisin läpimurto, joka takaa tasaiset lopputulokset muotoilun aikana. Tämä mullistava teknologia lukee jokaisen hiussuortuvasi, tunnistaa toimintanopeutesi ja reagoi säilyttäen ihanteellisen 185 °C lämpötilan tehokkaammin, mikä takaa upeat muotoilutulokset. Levyjen anturit valvovat lämpölevyjen lämpötilaa yli 250 kertaa sekunnissa tarkan lukeman varmistamiseksi ja säätävät tehoa sen mukaan. Hiustyypistäsi ja muotoilutekniikastasi riippumatta ghd platinum+ varmistaa, että lämpöä on aina juuri sopiva määrä hiustesi tarpeisiin mukautettuna. Lopputulokset sekä hiustesi kunto ovat entistä paremmat.

Laadukasta ja huoletonta muotoilua missä vaan
Ammattilaisille tehdyt ghd-tuotteet paljastavat todellisen luonteensa joka päiväisessä käytössä. Tuotteiden laadukkaasta ergonomiasta kertoo upean ja käytännöllisen designin lisäksi muun muassa pitkä, lähes 3 metrin virtajohto, nopea lämpenemisaika ja automaattinen virran katkaisu, kun tuotetta ei käytetä vähään aikaan. Universaali jännite mahdollistaa muotoilun riippumatta siitä missä päin maailmaa olet. Monipuolisesta valikoimasta löytyy ratkaisu erilaisille hiuksille ja erilaisille tarpeille, kuten esimerkiksi joskus hankalien otsahiusten tai erityisen pitkien hiusten muotoiluun.

 

GHD

Joulun halutuin lahja
Hyvän hiuspäivän merkitystä ei kannata väheksyä. Kun näytät upealta, olet valmiina vastaanottamaan maailman. Upean ghd-tuotepakkauksen antaminen lahjaksi on paljon enemmän kuin mahtava wau-elämys ylellistä pakkausta avatessa, se on myös aimo-annos tervettä itseluottamusta läheisellesi, joka kantaa jokaiseen päivään. Hyvä hiuspäivä, joka päivä. ghd.