Kauneus  — 18.4.2022

Lash Clash Extreme Volume Mascara: jopa 200 % enemmän volyymia

Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume Mascara on yhdistelmä äärimmäistä tuuheutta ja erittäin mustaa couture-viimeistelyä. Lash Clash antaa jopa 200 % tuuheutta vain 5 harjanvedolla, 24 tunnin kestävyyden ja erittäin mustan couture-viimeistelyn.

YOUNG. EDGY. LUXURY. LASH CLASH. 

Lash Clash -koostumus tuo tuuheuden ja mustat pigmentit uudelle tasolle innovatiivisilla ainesosilla, erittäin mustilla pigmenteillä ja tehostavilla ainesosilla, jotka varmistavat tuuheuden ja intensiivisen värin. Täyteläisin maskarakoostumus, joka on koskaan kehitetty YSL Beautyn laboratorioissa.

 

JOPA 200 % TUUHEUTTA VAIN VIIDELLÄ HARJANVEDOLLA
Lash Clash koostuu innovatiivisesta öljyn, veden ja vahan yhdistelmästä, erityisistä kalvon antavista polymeereistä ja kestävyyttä antavista ainesosista. Täyteläisen pehmeä ja sitova koostumus antaa ripsille välitöntä tuuheutta ─ kerros kerrokselta. Se antaa jopa 200 % tuuheutta vain viidellä harjanvedolla, ja luo ainutlaatuisen tuuhean lopputuloksen. 24 tuntia kestävä koostumus säilyttää efektin riippumatta siitä, mitä päivä tuo tullessaan.

SISÄLTÄÄ IRIS FLORENTINA -UUTETTA

Hajusteeton Lash Clash -koostumus sisältää YSL Beautyn Ourika-puutarhasta saatavaa Iris Florentina -uutetta, joka hoitaa ripsiä päivä päivältä tehden niistä joustavat, pehmeät ja kauniit.

PAKSU HARJA JA ÄÄRIMMÄISTÄ TUUHEUTTA

Luo täydellinen äärimmäisen tuuhea lash clash -look viidessä vaiheessa: 1) harjaa ripsien läpi maskaralla 2) nosta ripsiä tyvestä harjalla 3) liikuta harjaa ripsien läpi ylöspäin siksak-liikkeellä 4) levitä maskaraa ripsien päälipuolelle siksak-liikkeellä 5) levitä vielä yksi kerros alhaalta ylös erotellen ripsiä.

ENNEN JA JÄLKEEN

 

Lash Clash
97 %:lla maskaraa kokeilleista kuluttajista ripsiväri pysyi 24 tuntia

 

7 PÄIVÄN JÄLKEEN

95 % ripsissä on intensiivisen musta sävy

88 % tuote antaa katsetta avartavan lookin

87 % ripset ovat pidemmät

91 % tuote pysyy koko päivän

87 % tuote ei tahraannu

 

*Consumer test, 100 women (18-50 yo).

 

Osta tästä