Kauneus  — 29.5.2022

Silkkinen iho Metin Sensai-
suosikeilla

Haluatko kuulla, mikä saa kuvankauniin Metin ihon hehkumaan? Metti Forssell paljastaa omat tämänhetkiset suosikkinsa SENSAI-valikoimasta ja syyt luottotuotteidensa takana. Tutustu Metin suosikkeihin ja löydä inspiraatiota omaan kauneudenhoitorituaalisi!

Kaikki alkaa hyvinvoivasta ihosta

Hyvinvoiva, tasainen iho on onnistuneen ja heleän meikin perusta. Ihon hyvinvoinnista huolta pitämällä iho pysyy luontaisesti kuulaampana ja vastustuskykyisempänä. Yhdessä nämä tekijät edesauttavat meikin levittymistä tasaisemmin ja kauniisti. Ihon säännöllinen hoito omalle ihotyypille sopivilla tuotteilla on ensiarvoisen tärkeää, joten siihen panostaminen kannattaa.

 

Sensain innovatiivinen ihonhoidon erikoistuote, Absolute Silk Micro Mousse Treatment -hoitovaahto sisältää mikrohiilihapotettuja kuplia, jotka muodostavat kevyen vaahdon ja tunkeutuvat ihoon. Tämä ylellinen hoitoveden korvaava ihonhoitotuote kosteuttaa, parantaa ihon laatua sekä tekee ihosta virheettömän ja silkinsileän. Hoitovaahto edesauttaa myös muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon, jolloin jokaisesta iholle laitettavasta ihonhoitotuotteesta saa maksimaalisen hyödyn irti.

“Olen ihastunut Absolute Silk Illuminative -hoitovoiteen raikkaaseen, mutta täyteläiseen koostumukseen – täydellinen kasvovoide kesään, jos minulta kysytään! Hoitovoide tekee ihosta taivaallisen sileän, kimmoisan ja kuulaan sen sisältämän, ylellisen Koishimaru Silk -ainesosan ansiosta.”

 

Herkkä silmänympärysiho on kasvojen ihoon verrattuna huomattavasti ohuempi, ja sitä kannattaa hoitaa sille tarkoitetuin tuottein. Pehmeän täyteläinen Melty Rich Eye Cream -silmänympärysvoide sisältää Hydro Optimiser -yhdistettä, joka tehostaa verenkiertoa ja nesteaineenvaihduntaa ihossa. Silmänympärysvoiteen lämmittävä vaikutus ja helmiäisen hohde yhdessä kirkastavat välittömästi ilmettä sekä häivyttävät turvotusta ja tummia silmänalusia. Saadaksesi optimaalisen lopputuloksen aikaan, käytä tuotetta yhdessä virkistävän Sensai Refreshing Eye Essence -silmänympärysvoiteen kanssa.

Metin suosikit

Heleyttä antava Sensain Absolute Silk Illuminative -kasvovoide saa ihon hehkumaan kauniisti parantamalla ihon sävyä ja vähentämällä ryppyjen varjoja, iho on silkkisen kaunis.

Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment -hoitovaahto tuo iholle uutta elinvoimaa ja upeaa silkin hehkua! Koishimaru Silk Royal ™-yhdiste ja Micro Mousse -teknologia yhdistyvät tässä uudenlaisessa ihonhoitotuotteessa.

Sensain Absolute Silk Cream on täyteläinen eteerinen voide, joka ravitsee ihoa syvältä verhoten sen pehmeän silkkiseen huntuun. Lopputuloksena on sileä, kimmoisa ja heleä iho.

Täsmähoitoa huulille

“Kokeilin Total Lip Treatment -huulivoidetta ensimmäistä kertaa jo useita vuosia sitten, ja jäin heti koukkuun! Ainutlaatuinen ja ylellinen koostumus huulivoiteessa on sellaista, mikä täytyy itse kokea. Voide ravitsee ja pehmentää huulien ihoa, saaden ne näyttämään entistä täyteläisemmiltä.”

 

”Kannattaa myös tutustua Total Lip Gloss -huulikiiltoihin kesämenoja varten. Tämä huulikiilto on helppo levittää, ja se antaa täyteläisemmät huulet, joissa on kaunis kiilto. Uutuussävy 03 Shinonome Coral on oma suosikkini ja ihastuttava valinta tulevaan kesään!”

Metin suosikit

Sensai Total Lip Treatment on runsas seerumi huulille ja huultenympärysiholle. Se ravitsee ja pehmentää ihoa saaden huulet näyttämään täyteläisemmiltä.

Sensai Total Lip Gloss in Colours -huulikiillon täyteläinen koostumus kosteuttaa ja täyteläistää huulia näkyvästi. Päivä päivältä huulten ympärysihon pystyjuonteet madaltuvat ja huulista tulee aiempaa pehmeämmät ja tasaisemmat.

Kesäistä hehkua silmämeikkiin

“Rakastan luomiväripaletteja, sillä ne ovat monikäyttöisiä ja helppoja käyttää. Sensai Eye Colour Palette sävyssä 02 Night Sparkle on erinomainen valinta kesään. Tässä luomiväripaletissa yhdistyy neljä harmonista sävyä, joiden avulla on vaivatonta luoda sekä upea kesäisen hehkuva silmämeikki, kuin myös elegantti klassinen silmämeikki. Luomivärien koostumus on ihanteellisen hienojakoinen ja silkinpehmeä, kuten myös muissa Sensain tuotteissa.“

Metin suosikit

Sensai Eye Colour -luomiväripaletin neljä harmonista sävyä tuovat silmämeikkiin hienostuneen, runsaasti puuteria sisältävän silkin hehkun. Koostumus on hienojakoinen, silkkisen pehmeä. Ssävyt ovat saaneet inspiraationsa Japanin neljästä erilaisesta vuodenajasta.