Kauneus  — 14.9.2020

Paras on nyt entistäkin parempi – uusi Estée Lauder Advanced night repair -seerumi

Ihonhoidon tulevaisuus on täällä – yöasiantuntija Estée Lauder lanseeraa yksi syksyn mielenkiintoisimmista kauneusuutisista: meidän paras ihonhoitoteknologiamme on uudistettu! Uraauurtavan tutkimuksen innoittamana UUSI Advanced Night Repair on tehokas seerumi, jota ilman yhdenkään iho ei tulisi elää.

 

UUSI ALKU, MEIDÄN SEURAAVA IHONHOIDON VALLANKUMOUS

Estée Lauder #1 seerumi ympäri maailman – Advanced Night Repair, yksi ensimmäisistä seerumeista, joka tuotiin markkinoille jo 1982, on nyt tehokkaampi kuin koskaan. Uudistunut seerumi ylläpitää ihosi nuorekkuutta ja korjaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, iästä ja ihotyypistä riippumatta.

 

Tiesitkö, että vain pieni osa ikääntymisprosessistasi on luontaisesti ennalta määriteltyä? Loppuosaan vaikuttaa ympäristötekijät, mukaan lukien elämäntavat ja käyttäytymisvalinnat. Tämä tarkoittaa, että sinulla on voima muuttaa ihosi näkyvää tulevaisuutta. Investoi ihonhoitoosi iästäsi riippumatta, sillä koskaan ei ole liian aikaista alkaa huolehtimaan ihostasi. Uudistettu seerumi tuo nopeita tuloksia ja ihon nuorekkuutta herättävää tehoa. Heräät joka aamu kauniiseen ihoon.

 

Uusi, ainutlaatuinen patentoitu ChronoluxTM Power Signal -teknologia auttaa aktivoimaan ihon luonnollista korjausprosessia. Lisäksi, uusi seerumi aktivoi ihon kollageenin tuotantoa sekä uudistaa ihosoluja, luoden uusia terveitä soluja, jolloin ihosi tuntuu nuorekkaammalta ja elinvoimaiselta. Tehokas hyaluronihappo, joka toimii ihon omana kosteusmagneettina, auttaa lukitsemaan ja kosteuttamaan ihoasi jopa 72 tuntia. Kehittynyt 8 tunnin antioksidanttisuoja auttaa suojaamaan ihoasi entistäkin paremmin ympäristön haittatekijöiltä vastaan. Seerumin pakkaus on myös vaihtunut ekologisempaan kierrätettävään lasipulloon.

YLLÄPIDÄ IHOSI NUOREKKUUTTA AAMUIN JA ILLOIN

Yöasiantuntijana Estée Lauder ymmärtää yön tärkeyden ihonhoidossa. Yöllä ihon oma luonnollinen korjausprosessi on huipussaan, joten yön aikana nukkuessasi seerumi auttaa optimoimaan ihosi korjausprosessia. Advanced Night Repair -seerumi korjaa kuivia juonteita ja ryppyjä nyt entistäkin nopeammin. Lisäksi seerumi syväkosteuttaa, tuo yön yli heleyttä sekä tasoittaa ihoa.

 

Päivisin seerumi suojaa ihoasi kehittyneen antioksidanttisuojan ansiosta. Uudistetun koostumuksen avulla ihostasi tulee entistäkin sileämpi ja napakampi. Seerumi tasoittaa myös ihohuokoisten näkyvyyttä. Advanced Night Repair -seerumi tuo kasvoille heleää hehkua koko päiväksi.

SEERUMI OSANA TÄYDELLISTÄ IHONHOITORUTIINIA

Saadaksesi täyden hyödyn irti Advanced Night Repair -seerumistasi, suosittelemme seuraavaa ihonhoitorutiinia.

 

 

 

ADVANCED NIGHT REPAIR -SEERUMI

Käytä seerumia aamuin ja illoin puhdistetulle iholle, ennen päivä- tai yövoiteen levittämistä.

 

Osta tästä

 

 

REVITALIZING SUPREME+ -PÄIVÄVOIDE

Tehokas päivävoide tuo ylellistä kosteutta ja heleyttä koko päiväksi.

 

Osta tästä

 

REVITALIZING SUPREME+ NIGHT -YÖVOIDE

Vahvistava yövoide ravitsee ihoa öisin ja tehostaa seerumin tehoa entisestään.

 

Osta tästä

ADVANCED NIGHT REPAIR EYE CONCENTRATE MATRIX -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Täydennä ihonhoitorutiiniasi silmänympärysvoiteella, joka vahvistaa herkkää silmänympärysihoa välittömästi.

 

Osta tästä