Muoti  — 2.5.2018

Yksi puku, kolme uutta tapaa pukea se

Tumma puku on miehen tärkein muotihankinta. Näillä stailausvinkeillä pelastat juhlat kuin juhlat – ja sen yhden baari-illankin.

UNOHDA KRAVATTI

Kun etiketti sen vain sallii, jätä kravatti kotiin. Kiinnitä sen sijaan huomiota kauluspaitaan. Värikäs, kuvioitu kauluspaita sopii hyvin tumman puvun kanssa. Tänä kesänä kukkakuosit ovat valloittaneet myös miesten muodin. Korvaa kravatti kuvioidulla huivilla, joka jätetään rennosti roikkumaan takin alle. Pue kukikkaan paidan kanssa vaikka ruudullinen tai raidallinen huivi tai boheemi, pisarakuvioinen paisley-huivi.

J.LINDEBERG bleiseri 350,-

J.LINDEBERG housut 130,-

SAND pellavableiseri 399,-

Kuvat: J.Lindeberg ja Sand

PUE PUVUN KANSSA POKKATENNARIT

Kun pukeutumisetiketti on hallussa, sitä voi myös tarvittaessa rikkoa. Tänä kesänä 1990-luvun vaikutus ulottuu myös pukumuotiin, ja muodin edelläkävijä pukeekin puvun kanssa tennarit. Ne tekevät myös tummasta puvusta sporttisen ja rennon. Siistit nahkatennarit ovat aina varma valinta, mutta kevään catwalkeilla pukuun yhdistettiin myös teknisiä koripallotossuja ja sukkavartisia, traktoripohjaisia lenkkareita.

TIGER OF SWEDEN Bretton bleiseri 469,-
Kuvat: J.Lindeberg ja Tiger of Sweden

KOKOA KESÄPUKU OSISTA

Kun kaipaat jotain uutta klassiseen pellavapukuun, vaihda ylä- tai alaosa hillitysti kuvioituun versioon. Irtotakin hienovarainen ruutukuvio näyttää upealta luonnonväristen pellavahousujen ja paperinvalkoisen pellavapaidan parina. Voit vaihtaa myös väriä. Pastelliset sävyt ovat aina varma valinta, mutta tänä kesänä sinun kannattaa kokeilla myös beigen, kitin ja valkoisen eri sävyjä. Rouhea pellava kokoaa asun osat yhteen.