Muoti  — 3.9.2020

Syystakkeja
jokaiseen tyyliin

Pörröä, ruutua, toppaa vai villaa? Syksyn monipuolisessa takkimuodissa on valinnanvaraa, mutta yksi on varmaa: kun valinta on laadukas, se on myös tyylikäs.

Kaikki naisten uutuustakit

Ruuturakkautta

Jokasyksyinen suosikki ruutukuosi on tänä vuonna erityisen trendikäs. Moniväristä kuosia ei kannata kavahtaa: lookin yleisilme pysyy rauhallisena, kun poimii asun sävyt takin värimaailmasta.

Ruudullisessa Halilo-takissa on nappikiinnitys ja lovikaulukset. Etupuolella on avotaskut.

Nuotio-villakangastakkia koristaa Marimekon arkistoista poimittu Kitara-kuosi, jonka Fujiwo Ishimoto suunnitteli vuonna 1979. Risteävistä kapeista ja leveistä raidoista muodostuu harmoninen, monivivahteinen kuviopinta.

SAND Copenhagenin pitkänmallinen Clareta Belt -takki ilahduttaa näyttävällä ruutukuosillaan. Takissa on kookkaat kaulukset, solmittava vyö ja kevyesti topatut olkapäät. Sekoitemateriaalissa on muun muassa villaa, silkkiä ja mohairia.

Tikattua toppaa

Tuulisessa ja sateisessa syyssäässä käytännöllisin takki on kevyesti topattu ja pitkähelmainen. Syksyn 2020 it-takiksi povattu pohjepituinen tikkitakki on täydellinen valinta Suomen ilmastoon. Sporttinen takki näyttää yllättävän hyvältä nahkaisten korkonilkkureiden ja saapikkaiden kanssa. 

Marimekon pitkässä Arnikki-untuvatakissa on kierrätetystä polyesterista valmistettu päällikangas ja kestävästi tuotetusta untuvasta valmistettu täyte. Takissa on irrotettava huppu, povitasku ja sivusaumataskut, joissa on piilovetoketjut.

Takki 100 % polyesteriä.

SAND Copenhagenin Aria Darien -toppatakki varmistaa lämmön ja tyylin viileinä vuodenaikoina. Takissa on korkea kaulus, vuorikangas ja taskut edessä. Takki suljetaan vetoketjulla

Pitkähelmaista Envii EnManhattan -liiviä somistaa klassinen ruututikkaus. Liivi on valmistettu kierrätetystä polyamidista.

Tiffany takissa näytät tyylikkäältä! Takki on elegantti, joka tuo hieman luksusta arjen keskelle. Tikkikuosi muistuttaa suomalaista metsää myrskyn jäljiltä, jolloin risut ovat pudonneet maahan minne sattuu. Takissa on irrotettava huppu sekä iso shaali kaulus.

Klassiseen tyyliin

Laadukas villakangastakki on ajaton hankinta, joka kestää käytössä oikein hoidettuna parhaimmillaan vuosia. Siisti siis takki vaateharjalla ja pesetä pesulassa säännöllisesti. Tähän hetkeen päivitetyssä klassikkotakissa on viittamainen malli tai solmimisvyö.

Tyylikäs Sarah-takki on valmistettu laadukkaasta villasekoitteesta. Takissa on madalletut hihat, lovikaulukset ja kookkaat avotaskut.

Takki 49 % villaa, 43 % polyesteriä, 6 % polyamidia ja 2 % viskoosia.

Trendikkäässä Samsøe & Samsøe Hoffa -takissa on rento leikkaus ja korkea kaulus. Takki suljetaan napeilla ja edessä on taskut.

Ihanan pörröisessä tekoturkistakissa on lovikaulukset ja nappikiinnitys. Edessä on kookkaat avotaskut ja sisäpuolella on sileä vuori.

Klassinen ilme, pitkä malli ja laadukas villasekoitekangas takaavat, että Samsøe & Samsøe Falcon Coat -villakangastakki palvelee väsymättä talvesta toiseen.

Laadukas takki on valmistettu Italiassa. Ajattomassa takissa on lovikaulus ja vyötäröllä solmimisvyö. Takki on hienoa kashmiria, joka tuntuu yllä ylellisen pehmeältä ja lämmittää ihanasti.

Pehmoista ja pörröistä

Perinteisen, sileäpintaisen villakangastakin suloinen haastaja on pörheä teddytakki. Pörröisen tekstuurin nukkaantumista ei tarvitse varoa, ja takki on siksi sekä helppohoitoinen että huoleton käyttää.

Beaumont-takin päällikangas on ihanan pehmeää teddyturkista. Takissa on sileäpintainen vuori, raglanhihat ja kannelliset etutaskut. Kookas huppu suojaa kylmältä ja viimalta. Edessä on nappikiinnitys.

Beaumont-takin vartalo-osa on valmistettu upottavan pehmeästä tekoturkiksesta. Hihojen materiaali on miellyttävän tuntuista sekoitetta, johon on käytetty villaa. Edessä on viistot avotaskut. Solmittava vyö tuo vyötärön kauniisti esiin. Takissa on painonappikiinnitys.

Marellan Fiume-villakangastakissa on pehmeän pörröpintainen tekstuuri. Takki on valmistettu sekoitteesta, johon on käytetty villaa ja mohairia sekä pieni ripaus polyamidia. Takissa on kaulus, kaksirivinen napitus, kevyesti madalletut olkapäät ja solmittava vyö.

Ihanan pehmeästä teddykankaasta valmistettuun NOISY MAY NmGabi -takkiin on mukava kietoutua viileillä säillä. Malliltaan rennossa takissa on kaulus, viistot etutaskut ja sileäpintainen vuori. Edessä on vetoketju.

Unelman pehmeässä ANGELINA FUR tekoturkis takissa näytät sporttisen tyylikkäältä! Laadukkaan ja kevyen turkistakin väri on hienostunut, joka tuo luksuksen arjen keskelle. Takin on huppu suojaa tuulelta.