Muoti  — 3.9.2020

Syystakki jokaiseen tyyliin

Tikkiä, toppaa, ruutua vai villaa? Syksyn monipuolisesta takkimuodista löytyy täydellinen syystakki jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen, mutta yksi on varmaa: kun takki on laadukas, se on myös tyylikäs.

Trendikäs tikkitakki

Tuulisessa ja sateisessa säässä käytännöllisin syystakki on kevyesti topattu ja pitkähelmainen. Jo muutaman syksyn pinnalla ollut pohjepituinen tikkitakki on täydellinen valinta Suomen ilmastoon. Tikkitakki näyttää yllättävän hyvältä nahkaisten korkonilkkureiden ja saapikkaiden kanssa. 

Klassiseen tyyliin

Laadukas villakangastakki on ajaton hankinta, joka kestää käytössä oikein hoidettuna parhaimmillaan vuosia. Siisti siis takki vaateharjalla ja pesetä pesulassa säännöllisesti. Tähän hetkeen päivitetyssä klassikkotakissa on viittamainen malli tai solmimisvyö. Kokeile rohkeasti myös värikästä takkia, ja yhdistä siihen saman sävyinen neule.

Lyhyt & lämmin

Syksyn suosikkitakkeihin kuuluu myös lyhyt ja muhkea puffer-takki, joka yhdistetään rennolla otteella keveisiin printtimekkoihin. Sporttisen ja naisellisen tyylin täydentävät värilliset sukkahousut sekä näyttävät saappaat.

 

Ruuturakkautta

Jokasyksyinen suosikki ruutukuosi on tänä vuonna erityisen trendikäs. Moniväristä kuosia ei kannata kavahtaa: lookin yleisilme pysyy rauhallisena, kun poimii asun sävyt takin värimaailmasta.