Muoti  — 30.10.2017

Mitä lahjaksi miehelle?

Listasimme 5 pakettia, jotka lämmittävät ihan jokaista miestä, isää, veljeä, enoa, setää ja serkkua.

1. Lämpimät jalat

Pitkävartiset ja perinteiset villasukat ovat unohdettu lahjaklassikko. Lämmittäviä pareja vain on yllättävän vaikea löytää. Kotimaisen ja katu-uskottavan Makian villasekoiteversiot ovat lämpimät, mutta neulos on tarpeeksi ohutta, joten sukat mahtuvat helposti kenkien sisään. Pitkä varsi saa jäädä muodikkaasti kengänvarren päälle ruttuun.

Pitkävartiset ja perinteiset villasukat ovat unohdettu lahjaklassikko.

 

Sukat

2. Taiteellinen taskuliina

Jos lahjansaaja käyttää irtotakkeja, hän ilahtuu takuuvarmasti taskuliinasta. Kuvioitu, värikäs taskuliina antaa sekä arki- että juhla-asulle viimeisen silauksen. Kauneimpia ovat silkistä, puuvillasta tai villasta valmistetut taskuliinat.

3. Tyylikäs rusetti

Rusetti on uusi kravatti, ja sametti on materiaaleista muodikkain. Samettirusetti tekee asusta hetkessä juhlavan. Samettirusetti sopii monenlaisten kauluspaitojen kanssa: osta sen pariksi pakettiin hillitysti kuvioitu, himmeästi kiiltävä puuvillabatistipaita tai rohkean romanttinen, suurilla kukkakuvioilla koristettu kauluspaita. Samettirusetti tekee myös tummasta puvusta tai smokista astetta juhlavamman.

4. Halattava neule

Kashmirneule on miestenmuodin klassikko, ja hyvä lahjavaihtoehto merinovillaneuleelle. Se näyttää hyvältä myös irtotakin alla kauluspaidan sijaan. Kashmirvilla tuntuu pehmeältä, sileältä eikä kutita herkkäihoisintakaan tyyppiä. Sitä paitsi kashmirneulekainalo on ehkä maailman paras paikka ottaa päiväunet.

Cap Hornin kashmirneule 149,90€

 

Neuleet

5. Laadukas lompakko

Kestävä, laadukas ja mahtuu farkkujen taskuun. Siinä asiat, joista tunnistaa hyvän lompakon. Nahkainen, konjakinruskea lompakko patinoituu kauniisti ja palvelee pitkään.