Muoti  — 9.2.2018

Miesten kevätmuodin parhaat palat

Kuosi on kuningas, takeissa näkyy 80-luku, ja kyllä, pastelli on palannut. Kokosimme yhteen kevätmuodin tärkeimmät trendit.

Pikkutakki ja suorat housut näyttävät hyvältä, kun sävyt ovat selvästi erilaisia, mutta kuitenkin samaa kirkkausastetta.

Väriterapiaa ja eriparisuutta

Räväytä mausteisilla väreillä ja murretuilla pastelleilla. Kokeile vaatteissasi myös eriparisuutta. Esimerkiksi pikkutakki ja suorat housut näyttävät hyvältä, kun sävyt ovat selvästi erilaisia, mutta kuitenkin samaa kirkkausastetta. Takit palaavat 80-luvulle, kun kaksirivinapitus ja väljät linjat ovat taas muotia. Pue puku rennosti valkoisen t-paidan ja nahkatennareitten kanssa.

Kuva: Tiger Of Sweden.

J.Lindeberg treenishortsit

Kaupunkikelpoiset treenishortsit

Sporttityyli ja tekniset materiaalit sopivat myös shortseihin. Huippusuunnittelijoiden näytöksissä esiteltiin jopa lyhytlahkeisia pyöräilyhousuja. Yhdistä shortsit mahdollisimman epäsporttisiin vaatteisiin, kuten ryhdikkääseen kauluspaitaan.

Kuva: J. Lindeberg.

Samsøe & Samsøe värikäs kuosipaita

Trooppiset kuosit

Kevään hauskin muotihankinta on värikäs havaijipaita. Surffikuosisesta lomavaatteesta tuli hetkessä muotiuskottava, kun eturivin muotitalot Louis Vuittonista Balenciagaan esittelivät trooppisia kukkapaitoja kevätnäytöksissään. Värikäs kuosipaita näyttää tyylikkäältä, kun yhdistät sen toimistokelpoisiin klassikoihin, eikä asussa ole muita printtejä.

Kuva: Samsøe & Samsøe.

Tommy Hilfiger kevätnäytöksessä nähtiin tennisukkia ja sandaaleja.

Huomio sukkiin

Anna sukkien näkyä. Kokeile kuvioituja sukkia vajaamittaisten housujen ja loafereiden kanssa tai yhdistä pohjepituiset sukat shortseihin, kuten kevään näytöksissä tehtiin. Jos haluat olla edelläkävijä, laita jalkaan pitkävartiset tennissukat ja sporttisandaalit.

Kuva: Tommy Hilfiger.

Kokeile kevyttä parkaa tai värikästä anorakkia.

Kaupunkiretkeilijän takki

Suosi takissa käytännöllisyyttä ja teknisiä materiaaleja. Hupulliset mallit ja vettä hylkivät kankaat ovat täydellisiä Suomen säähän ja sopivat tavallisuutta ylistävään normcore-trendiin. Kokeile kevyttä parkaa tai värikästä anorakkia ja pue sen pariksi jotain sporttista tai ryhdikästä.

Kuva: Lacoste.