Muoti  — 24.9.2022

Lasten syysmuoti on kujeilevaa ja käytännöllistä

Lasten syysmuoti saa inspiraationsa maalaisromantiikasta ja monikäyttöisyydestä Aikuisten muodista tutut trendit pukevat myös perheen nuorimpia – katso seitsemän ajankohtaista poimintaa pienille pukeutujille ja valitse suosikkisi!

Paitatakit

Rennot paitatakit sopeutuvat helposti eri sesonkien vaatetukseen ja trendikkääseen kerrospukeutumiseen. Perinteisesti miesten muodissa nähtyä mallia näkee nyt myös lasten vaatteissa, joissa unisex-tyyli on nyt erityisesti pinnalla. Paitatakeissa nähdään nyt myös mielenkiintoisia ja kosketeltavia tekstuureja, jotka tekevät vaatteesta lapselle erityisen mieluisan.

Retroneuleet

Retrohenkiset ja vanhoista perinteistä ammentavat neuleet kuuluvat syksyyn. Maanläheiset ja geometriset kuviot tekevät syksyn suosikkineuleen.

Kypärämyssyt

Viime vuosina kypärämyssyt ovat olleet aikuisten kuumin trendi, mutta lasten vaatetuksessa ne kantavat vuodesta toiseen luottovaatteen mainetta. Kypärämyssy suojaa pienokaisen päätä säässä kuin säässä, syksyn sateissa tai tuulen tuivertaessa.

Haalarit

Haalarit ja lappuhaalarimekot jatkavat lasten pukeutumisen suosikkeina. Helposti puettavat ja monikäyttöiset haalarit toimivat kätevästi eri tilanteissa muihin lempivaatteisiin yhdistettyinä. Luontoaiheiset kuosit ja luonnonmukaiset tyylit värittävät nyt myös syksyn trendikkäimpiä haalareita.

Maalaisromantiikka

Maalaisromantiikasta inspiroituva cottagecoretyyli näkyy etenkin syksyn väreissä ja kuoseissa. Mekkojen frillayksityiskohdat ja värimaailmat vievät myöhäiskesän kukkakedoille sekä menneen ajan maalaisidylliin ja nostalgiseen tunnelmaan.

Liivit

Luksusmerkkien muutama vuosi sitten lanseeraama liivitrendi pitää tänäkin syksynä pintansa, myös lastenmuodissa. Liivejä nähdään nyt monissa erilaisissa malleissa ja materiaaleissa. Monikäyttöiset neule- ja toppaliivit ovat myös edelleen pop ja toimivat hyvin syksyn trendikkäässä kerrospukeutumisessa.

Kujeilevat kuviot

Lasten syysmuodissa erottuvat nyt luontoaiheet ja herkät kukkakuviot, joita nähdään niin sisä- kuin ulkovaatteissakin.