Muoti  — 26.7.2021

Back to school – Ihan kuin uusi alku

Huppari, tennarit, lippis ja reppu - kaikki valmiina koulua varten!

Uuden edessä

Koulutietään aloitteva voi panostaa vaatteissaan mukavuuteen. Mukavissa vaatteissa sujuvat mukavammin niin oppitunnit kuin leikit välitunneilla. Esimerkiksi yhteensopiva college- tai trikooasu on helppo ja mukava asuvalinta pienen päivään.

Reppu selkään!

Ensimmäisen koulurepun osto on aina erityinen hetki. Pienen koululaisen reppuvalinnassa on hyvä huomioida, että reppu istuu selkään tukevasti eikä ole kantajalleen liian suuri. Tottakai yhtä tärkeää on, että reppu on kantajansa mieleen. Reppuvalikoimastamme löydät suosikkihahmot sekä veikeät kuosit moneen makuun.

Koulun cooleimmille

Teinin syystyyliin kuuluvat vahvasti sporttiset collegepaidat, tennarit sekä rennot t-paidat. Väljissä collegevaatteissa on myös kasvunvaraa, jolloin vaatteet kestävät kasvupyrähdystenkin yli.

 

Tennarit ovat trendikäs pari lähes kaikille koulutyyleille. Tennarit tyylikyytensä lisäksi tukevat kasvavan nuoren jalkaa ja tuovat tukea askeleelle.

Rennoimmat reput

Tyylikäs reppu kruuna koulutyylin ja kantaa mukanaan niin koulukirjat kuin harrastevälineetkin. Tummat sävyt sopivat moneen eri tyyliin ja ajattomalla tyylillään pysyy kantajansa mukana useamman vuoden.