Muoti  — 10.8.2023

Back to school – koulumuodin hitit

Pian on aika palata auringosta takaisin arkeen ja ystävien seuraan. Kauden uutuuksista löydät niin pienten koululaisten lempireput kuin tyylitietoisten teinien muotisuosikit. Katso vinkkimme ja ole valmiina koulunalkuun!

Mukavasti koulutielle

Koulutietään aloittelevan vaatteissa voi panostaa mukavuuteen. Pehmeissä ja joustavissa vaatteissa sujuvat mukavammin niin oppitunnit kuin leikit välitunneilla. Esimerkiksi yhteensopiva college- tai trikooasu on helppo ja mukava asuvalinta pienen koulupäivään.

Tennarit & sisäkengät

Trendikkäät merkkitennarit viimeistelevät koululaisen tyylin, mutta niiden lisäksi koulupäiviä varten on hyvä hankkia sisäkengät. Koulun kylmillä ja märillä käytävillä kirmailuun paras malli on helppo sujauttaa jalkaan ja pois, mutta pysyy hyvin matkassa ja antaa pitoa myös vauhdin kiihtyessä.

Syyssään kestävät ulkoiluvaatteet

Säänkestävät vaatteet ja vedenpitävät kengät pitävät koululaisen kuivana ja lämpimänä myös tuulisina ja sateisina päivinä. Päiväkoti-ikäiselle passelit kuravaatteet kannattaa unohtaa, sillä koululaisen mieleen ovat enemmän kunnolliset tekniset ulkoilukamppeet.

Reppu selkään!

Ensimmäisen koulurepun osto on aina erityinen hetki. Pienen koululaisen reppuvalinnassa on hyvä huomioida, että reppu istuu selkään tukevasti eikä ole kantajalleen liian suuri. Tottakai yhtä tärkeää on, että reppu on kantajansa mieleen. Reppuvalikoimastamme löydät suosikkihahmot sekä veikeät kuosit moneen makuun.

Teinin skeittityyli

Kansainvälinen urheilu- ja katumuoti näkyy nuorten vaatteissa, ja teinin syystyyliin kuuluvat vahvasti rennot collegepaidat, hupparit, tennarit sekä t-paidat. Väljissä collegevaatteissa on myös kasvunvaraa, jolloin vaatteet kestävät kasvupyrähdystenkin yli. Rennon koulutyylin viimeistelevät trendikkäät tennarit, jotka lisäksi tukevat kasvavan nuoren jalkaa ja tuovat tukea askeleelle.

Nuorten suosikkireput

Tyylikäs reppu kruuna myös nuoren koulutyylin ja kantaa mukanaan niin koulukirjat kuin harrastevälineetkin. Reppu pysyy kantajansa mukana useamman vuoden, kun valitsee ajattoman klassikkomallin ja tummahkon sävyn, josta käytönjäljet eivät erotu herkästi.