Muoti  — 7.8.2022

Back to school – valmiina syksyyn

Huppari, tennarit, lippis ja reppu – kaikki valmiina koulua varten!

Mukavasti koulutielle

Koulutietään aloitteva voi panostaa vaatteissaan mukavuuteen. Pehmeissä ja joustavissa vaatteissa sujuvat mukavammin niin oppitunnit kuin leikit välitunneilla. Esimerkiksi yhteensopiva college- tai trikooasu on helppo ja mukava asuvalinta pienen päivään.

Reppu selkään!

Ensimmäisen koulurepun osto on aina erityinen hetki. Pienen koululaisen reppuvalinnassa on hyvä huomioida, että reppu istuu selkään tukevasti eikä ole kantajalleen liian suuri. Tottakai yhtä tärkeää on, että reppu on kantajansa mieleen. Reppuvalikoimastamme löydät suosikkihahmot sekä veikeät kuosit moneen makuun.

Teinin sporttityyli

Kansainvälinen urheilumuoti näkyy nyt nuorten vaatteissa, ja teinin syystyyliin kuuluvat vahvasti sporttiset collegepaidat, hupparit, tennarit sekä rennot t-paidat. Väljissä collegevaatteissa on myös kasvunvaraa, jolloin vaatteet kestävät kasvupyrähdystenkin yli. Rennon koulutyylin viimeistelevät trendikkäät tennarit, jotka lisäksi tukevat kasvavan nuoren jalkaa ja tuovat tukea askeleelle.

Rennoimmat reput

Tyylikäs reppu kruuna myös nuoren koulutyylin ja kantaa mukanaan niin koulukirjat kuin harrastevälineetkin. Reppu pysyy kantajansa mukana useamman vuoden, kun valitsee ajattoman klassikkomallin ja tummahkon sävyn, josta käytönjäljet eivät erotu herkästi.