Muoti  — 1.8.2021

Asiantuntijan
vinkit kenkien hoitoon

Tärkeintä jalkineiden hoidossa on suojaus, puhdistus ja ylläpito. Katso asiantuntijan vinkit kenkien hoitoon.

Suojaa, puhdista, ylläpidä

 

Tärkeintä jalkineiden hoidossa on suojaus, puhdistus ja ylläpito. Käsittele etenkin valkoiset sneakerit suojasuihkeella ennen käyttöä. Nopea puhdistaminen on kaiken A ja O. Kätevillä puhdistusliinoilla saat tahrat helposti pois ja pinttyneempään likaan on olemassa omia aineita. Naarmuihin tai värimuutoksiin voi käyttää valkaisuväriä. Muista aina toistaa käsittely tarvittaessa.

 

Päivi

Assortment lead 

Tuotevinkit kenkien hoitoon

Wipe and Walk -puhdistusliinat poistavat helposti lian ja tahrat. Remember White -valkaisuväri kirkastaa kengän valkoisia nahka-, tekstiili- ja kumiosia sekä suojaa UV-säteilyltä ja estää värimuutoksia. Shoe Shield -suojasuihke suojaa kengät tehokkaasti kosteudelta, lialta ja tahroilta.

Shoe Therapy Cleaning Formula -puhdistusaine poistaa pinttyneen lian ja suolatahrat. Shoe Therapy Waterproofing Formula -suojasuihkeella teet kengistäsi vettä hylkivät. Wet Cleaning Brush -puhdistusharja pitää kengät siistinä.

Tennarit naisille

Siistit tennarit palvelevat niin arjessa kuin rennommassa juhlassakin esimerkiksi maksimekon kanssa.

Tennarit miehille

Tennarit ovat varma valinta moneen menoon. Tyylikkäät tennarit toimivat niin shortsien kuin pitkienkin housujen kanssa ja ovat helppo yhdistellä moneen tyyliin.