Muoti  — 10.1.2023

Asiantuntijan
vinkit tennarien hoitoon

Tärkeintä jalkineiden hoidossa on suojaus, puhdistus ja ylläpito. Katso asiantuntijan vinkit tennarien hoitoon.

 

Tärkeintä jalkineiden hoidossa on suojaus, puhdistus ja ylläpito. Käsittele etenkin valkoiset sneakerit suojasuihkeella ennen käyttöä. Nopea puhdistaminen on kaiken A ja O. Kätevillä puhdistusliinoilla saat tahrat helposti pois ja pinttyneempään likaan on olemassa omia aineita. Naarmuihin tai värimuutoksiin voi käyttää valkaisuväriä. Muista aina toistaa käsittely tarvittaessa.

 

Päivi

Assortment lead 

Suojaa & puhdista

Puhdistusliinat poistavat tennareista helposti lian sekä tahrat ja kulkevat kätevästi mukana laukussa. Puhdistusharja ja puhdistusaine tepsivät pinttyneeseenkin likaan. Suojasuihke suojaa sekä nahka- että kangastennarit tehokkaasti kosteudelta, lialta ja tahroilta ja tekee kengistä vettähylkivät.

Hoida & ylläpidä

Valkaisuväri kirkastaa tennarien valkoisia nahka-, tekstiili- ja kumiosia sekä suojaa UV-säteilyltä ja estää värimuutoksia. Tennarien ilme kohentuu myös, kun kuluneet ja likaantuneet kengännauhat vaihtaa uusiin. Hajut saa neutraloitua näppärillä raikastuspusseilla, jotka sujautetaan kenkiin käyttökertojen välissä. Nahkatennareita kannattaa myös hoitaa niille sopivalla tuotteella.