Muoti  — 5.12.2017

Lahjaopas: 6 kekseliästä lahjaa vauvalle

Loppuelämän tennarit ja muki, joka muuntautuu pandan kuonoksi. Valitsimme vauvalle oivaltavat lahjat, jotka ilahduttavat myöhemmin muistoina.

1. Minitutu

Pieninkin ballerina tarvitsee oman tutuhameen. Name It -merkin käytännölliseen versioon on ommeltu kiinni legginsit. Suloinen rimpsuhame tuntuu mukavalta päällä, ja se sopii myös vauvan juhla-asuksi.

2. Kolme raitaa koko perheelle

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. adidas Originalsin verkkapuku näyttää katu-uskottavalta aikuisilla, mutta vielä katu-uskottavammalta vauvakoossa. Nyt koko perhe voi pukeutua retroraitaan.

ADIDAS ORIGINALS verkkapuku 59,90€

3. Laatulautanen

Kekseliäs pandalautanen ja -muki tekevät syömisestä hauskempaa. Ruokailun päätteeksi muki asetellaan lautaselle pandakarhun kuonoksi. Laadukas posliini ei naarmuunnu, ja sen voi pestä koneessa.

VILLEROY & BOCH Animal Friends -lautanen ja -muki 34,90€

4. Se tyylikkäämpi vauvakirja

Kirjaa vauvan tärkeät hetket ylös graafisen tyylikkääseen vauvakirjaan. Design Letters -vauvakirjan ulkoasu kestää aikaa, sillä tanskalaismuotoilija Arne Jacobsen on suunnitellut sen kirjasintyypin jo vuonna 1937.

DESIGN LETTERS vauvakirja 55,-

5. Loppuelämän tennarit

Minna Parikan pupunkorvakengät ovat niin suloiset, että ne voi ripustaa myöhemmin seinälle muistoksi.

MINNA PARIKKA Baby Bunny -kengät 145,-

6. Ajattomat muumit

Jos etsit aikaa kestävää lahjaa, luota Muumeihin. Niitä rakastetaan sukupolvesta toiseen.
Graafinen, mustavalkoinen pyjamahaalari on tuhtia puuvillatrikoota, ja sen värit pysyvät kirkkaina pesussa. Valkopohjainen printti on myynnissä ainoastaan Stockmannilla. Tässä klassikkopyjamassa nukkuvat vielä pikkusiskot ja -veljetkin.

MUUMI Majakka-pyjama 22,90€