Kauneus  — 29.10.2020

Ammattilaisen lahjavinkit

Kosmetiikkalahjat kelpaavat joka makuun! Stockmannin kosmetiikan ostotiimiin kuuluva Tiina Elovaara vinkkaa tämän vuoden hittilahjat.

 

 

 

Ylellinen lahja

 

Ikonisen brändin tuoksupullo on kuin luotu joulupakettiin, mutta hedelmäisen herkullinen tuoksu toimii ympäri vuoden. Tom Ford Lost Cherry EdP, 50 ml 289 e (5780 e/l).

Ihailtu Coco

 

Hänelle, jolle kelpaa vain paras: Chanel Coco Mademoiselle EdP Spray on itämaisen kukkainen tuoksu vahvalle naiselle. 35 ml 86,90 e. Vain tavarataloista.

 

 

 

Ainutlaatuinen valinta

 

Armani Privé -tuoksut ovat hyvin varjeltu salaisuus: 16 uniikin tuoksun valikoimasta löytyy jokaiselle tuoksufanille sopiva, ja pullot lumoavat kauneudellaan. Rose d’Arabie EdP, 50 ml 155 e (3100 e/l).

 

 

 

Unisex-valinta

 

Aqua di Parma on laatutuoksujen klassikko. Colonia Futura on uutuus, joka toimii sukupuoleen katsomatta. 50 ml 91,90 e (1838 e/l).

 

 

 

Vain nopeimmille

 

Diorin kokoelmapaletit myydään nopeasti loppuun, eikä ihme. Niiden laatu vakuuttaa tosimeikkaajankin. Xmas Make Up Eyes Paletten sävyillä syntyy juhlakauden kaunein look. 73,90 e.

Maailman suosituin

 

Estée Lauder Advanced Night Repair on tehonsa vuoksi maailman myydyimpiä seerumeita. Uudistunut koostumus ja juhlava Gold Edition -pakkaus – kuka voisi vastustaa? 50 ml 112 e (2240 e/l).

 

 

 

Kaikkien rakastama

 

YSL Libre -tuoksu huumaa käyttäjän kuin käyttäjän, joten sitä voi suositella melkein joka naiselle. EdP 30 ml 68 e (2 266,67 e/l).

 

 

 

Pikkujoululahja

 

Kosmetiikkakalenteri on ihana yllätys ennen joulua! MACin kalentereita odotetaan hartaasti, sillä sisältö on huippulaadukas. Sisällä suosittuja meikkejä, joista valtaosa on rakastettuja huulituotteita. 199 e.

3 x lahjapakkaus

 

 

Varma setti

 

Biotherm Homme -miestentuotteet ovat lahjahittejä, ja pakkauksia on moneen makuun. Täysikokoisen kasvovoiteen lisäksi Aquapower-pakkaus sisältää suihkugeelin ja partavaahdon. 43,90 e.

 

 

Hittiseerumi

 

Lancôme Advanced Genifique -seerumi on yksi maailman suosituimmista seerumeista, eikä ihme. Tämä setti toimii tutustumispakkauksena tai mieluisena lahjana seerumiin jo hurahtaneelle. 79 e.

 

 

Luonnonkosmetiikkaa

 

Luonnollisen ihonhoidon ystävä ihastuu La Provencale Bio -sarjan lahjapakkaukseen, jonka päivävoide, yöseerumi ja silmänympärysvoide ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 39,90 e.